GÜNCEL

Canan Kaftancıoğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya: Korkak erkek

Tarih
11 Ekim 2021
İzlenme
Kişi

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı olan HDP'ye destek veren oyuncu Nihal Yalçın, geçtiğimiz gün 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu.

Ödül törenine, sahne konuşmasına siyaset karıştıran Yalçın ile ödülü takdim eden Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog damga vurdu.

Yalçın'ın teröndeki konuşmasına dayanamayan Karadağlı, ödülü bir an önce verip, Yalçın'ın susturmaya çalıştı.

Yalçın'a sosyal medya üzerinden oyuncu ve siyasi isimlerden destek verilirken, kendisine linç kampanyası başlatılan Tamer Karadağlı da konuyla ilgili sessizliğini  bozdu.

"YALÇIN'A KAFTANCIOĞLU, BULDAN SAHİP ÇIKIYOR"

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında konuşan Karadağlı, "Nihal Yalçın'a Pervin Buldan, Canan Kaftancıoğlu sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli. Polisimize asker kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye." ifadelerini kullandı.

"KORKAK ERKEK SENDROMU"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifa ettiTamer Karadağlı'nın bu açıklamalarına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, tepki gösterdi.

Nihal Yalçın'a destek veren Kaftancıoğlu, Karadağlı'nın konuşmalarını alıntalıyıp, "Korkak erkek" diyerek sosyal medya hesabından şunları söyledi;

"Sorununun cevabı evet de konuyla alakasını anlamış değilim..Ezber cümlelere sığınarak kitle toplamaya çalışan 'korkak erkek!' sendromu..Duruşunu bilmem ama zeka seviyesini belli etti böylelikle."

İbrahim Melih Gökçek on Twitter: "SIZI BILMEM… CANAN KAFTANCIOĞLU ÖLÜM ORUCUNA GIRSE BEN CANI GÖNÜLDEN DESTEKLERIM… SIZ NE DERSINIZ?… CANAN HANIM BENCE DEVRİM İÇİN ÖLÜM ORUCUNU DENEYIN. ÇOK SES GETİRİR ÇOK...… https://t.co/AS3GTD2KXe"

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hacı Güven

    12 Ekim 2021 06:33
    2 0
    Bunlar tarihe VATAN HAINI olararak geçti şüpesiz ! InshALLAH güzel bir gün Başkan Erdoğan bir imza atarak bu pislikkeri vatandaşlıktan atar !
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;