GÜNCEL

Can Ataklı yine sokak ağzıyla konuştu

Tarih
25 Şubat 2020
İzlenme
Kişi

Gündemdeki konularla ilgili yaptığı gayrı milli ve çirkin açıklamalarla gündeme gelen sözde gazeteci Can Ataklı, deprem vergileriyle ilgili de tepki çeken ifadeler kullandı.

İran'daki depremin ardından Van'da meydana gelen hasarla ilgili konuşan Ataklı, "Harcadın da ne oldu? Benim param ya. Benim param kardeşim, benim param. Eşek gibi çalışıyorum, vergimi ödüyorum. Sen ne yaptın lan. 17 yıldır oradasın yine su basıyor, depremde yıkılıyor. Bir beceremediniz be" dedi.

Ataklı'nın sokak ağzıyla konuşması tepki çekti. (YeniAkit)

can ataklı ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali

    26 Şubat 2020 04:27
    6 0
    Seni şerefsiz köpek senin a.. kod...oglu
  • VATANSEVER

    26 Şubat 2020 02:49
    5 0
    Bu ve bunun gibi pislikler cumhurun liderini aşağılayarak milleti kandırıp istanbul'daki gibi ülkede de iktidarı teslim alacaklarını hayal edip böyle küstah ve şerefsizce hareket ediyorlar.
  • Ali Riza Calik

    26 Şubat 2020 01:10
    3 0
    Demokrasinin erdemi iste burada sakli, Adam Essekligi demokrasi sayinca böyle ucube dangalaklar türüyor. Birakin Anirsin da kendini bulsun. Belki birgün Adam olmayida dener.
  • Cumhurum birtane

    25 Şubat 2020 22:55
    9 0
    Senkimsinki koskoca Cumhura lan diyosun birde sunucu olacaksın edepsiz savcıları göreve çağrıyorum Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına hakaret ve halkı kışkırtan bu arkadaşa gereğinin yapılmasını istiyorum.
  • can

    25 Şubat 2020 22:55
    7 0
    Bir bitmediniz şerefsizler milletin seçtiklerine lan demek senin haddine. Vergin ide al git istediğin yere. Gözünüz var görmezsiniz kulağınız var duymazsınız. Bu ülke 17 yılda 80 yılda yapılmayan yatırımları yaptı ya siz ne yaptınız.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;