Bursa’nın İznik ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi Pazaryeri mevkisinde, çiftçilik yapan Selçuk Kaygısızoğlu, 3 dönümlük erik bahçesindeki 160 ağacın tamamen toplanmış olduğunu gördü.
Durumu sabah tarlasına gelince fark eden Kaygısızoğlu’nu, yapılan hırsızlıktan çok hırsızlığın profesyonelliği şaşırttı.
Bütün tarlayı gezdiğini fakat yerde bir tane dahi erik bulamadığını belirten Kaygısızoğlu, hırsızlara seslenerek çay içme teklifinde bulundu.
"Bu nasıl kaliteli bir işçilik merak ediyorum"
İHA’nın haberine göre; Kaygısızoğlu şu ifadeleri kullandı:
“Dün akşam tarlama geldim, erik ağaçlarında noksanlığı fark ettim. Ondan sonra bütün tarlayı gezmeye başladım. Hepsi toplanmış ve yere bir tane erik düşürülmeden 160 ağacımın komple eriklerinin toplandığını gördüm. Bu nasıl kaliteli bir işçilik merak ediyorum. Bu nasıl bir kaliteli hırsız ki bir çay içmek istiyorum onunla.”
Çiftçinin şikayeti sonrası hırsızlık olayı ile ilgili tahkikat başlatıldı.


Hiç yorum yapılmamış
4954 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
595 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.