Bir yıldır süren çalışmaların ardından "Romanların partisi" olarak tanımlanan Güzel Parti kurulduğu ilan edildi.
"Barajı çok rahat aşacağız"
Partinin genel başkanı Hüseyin Akbulut Hürriyet'e yaptığı açıklamada 10 gündür il il dolaştıklarını, her gidilen ilde büyük bir coşkuyla karşılaştığını ve bu kadarını beklemediğin belirterek "Seçimlerde barajı çok rahat aşacağımızı biliyoruz" iddiasında bulundu.
"Romanları aşağıladığı için CHP'den ayrıldım"
CHP'nin Romanlar ile ilgili aşağılayıcı bir dil kullanması nedeniyle CHP'den ayrıldığını beyan eden Akbulut, Romanları Meclis'te sadece 2 milletvekilinin temsil ettiğini söyledi.
"Türkiye'de 10 milyon Roman var"
Türkiye'de 10 milyon Roman'ın yaşadığını ve sorunların çözülmediğini söyleyen Akbulut, "Türkiye’de Roman, Abdal ve değişik isimlerle adlandırılan 10 milyon kişi yaşıyor. 10 milyon Roman’ın sorunlarıyla iki vekil nasıl başa çıksın?" ifadesini kullandı.
(YeniAkit)
YORUMLAR
4204 kez izlendi
1481 kez izlendi
967 kez izlendi
489 kez izlendi
3467 kez izlendi
786 kez izlendi
512 kez izlendi
3555 kez izlendi
2538 kez izlendi
1248 kez izlendi
1705 kez izlendi
560 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.