DÜNYA

Bill Gates, insanlara çip takılacağı iddiasına yanıt verdi

Tarih
27 Ocak 2021
İzlenme
Kişi

Microsoft'un kurucularından olan ve 132 milyarlık servetiyle dünyanın en zengin ilk 10 insanı arasında yer alan Bill Gates'e yönelik komplo teorilerinin sonu gelmiyor.

Salgının başladığı günden itibaren, salgının çıkış noktası ve salgınla mücadele eden isimlerin amaçları ile ilgili milyonlarca teori ve bu teoriler internette yayınlanmıştı.

ÇİP YERLEŞTİRME TEORİSİ

Bu teorilerin arasında ABD'nin önde gelen bulaşıcı hastalıklar uzmanı Anthony Fauci ve Gates 'in; salgını kontrol etmek için yarattıkları ve aşıları kullanarak kazanç elde edebilmek için mikroçipleri vücuda yerleştirecekleri de yer alıyordu.

SALGININ YARATTIĞI KORKUYA BAĞLADI

Trumpists Believe Bill Gates Is Using Coronavirus to Implant Brain ChipsGates, Reuters'a yaptığı açıklamada, kendisi ve Fauci ile ilgili sosyal medyada dolaşan ve milyonlara ulaşan "çılgın komplo teorilerinin" salgının yarattığı korku ortamıyla alakalı olduğunu söyledi.

Sosyal medyanın hayatımızdaki rolünün arttığını belirten Gates, komplo teorilerinin de bu sebeple yayıldığını düşündüğünü aktardı.

"YAKIN ZAMANDA BİTECEĞİNİ UMUYORUM"

Gates, "Bu teorilerde benim ve Dr. Fauci'nin adının geçeceğini kimse tahmin edemezdi. Bundan dolayı şaşkınlık duyuyorum ve yakın zamanda biteceğini umuyorum." dedi.

MÜCADELE İÇİN KAYNAK SAĞLADI

2014 yılında Microsoft'un yönetim kurulu başkanlığı pozisyonundan ayrılan Gates, Bill ve Melinda Gates Vakfı üzerinden koronavirüs ile küresel anlamda mücadele edilebilmesi için en az 1.75 milyar dolarlık kaynak sağlamıştı.

Conspiracy Theorists Have a New Target, And It's No Other Than Billionaire Bill Gates – Outraged.eu – The Duran"İNSANLAR BUNA GERÇEKTEN İNANIYOR MU?"

İnsanların buna inanmasına şaşıran Gates, "Bu konuda gerçekten araştırma yapmalı ve insanların davranışlarına nasıl etki ettiğini ve bunu azaltmak için neler yapabileceğimizi anlamalıyız." dedi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;