SİYASET

Bilecik'te CHP'ye geçen yönetimin ilk icraatları

Tarih
15 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

Bilecik Belediye Başkanı seçilen Semih Şahin, belediye binası önünde yazılı olan "Bilecik Belediye Sarayı" yazısını söktürüp yerine "T.C. Bilecik Belediyesi" yazısını astırdı.

Bilecik Belediyesi CHP'ye geçer geçmez ilk işleri,  Belediye binasının üzerindeki “saray” ibaresini kaldırmak ve Osmanlı minyatür ve motiflerini duvarlardan kazımak oldu.

Bilecik'te CHP'ye geçen yönetimin ilk icraatları"SARAYDA YAŞAMAK İÇİN DEĞİL HALKIMIZA HİZMET İÇİN GELDİK"

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye başkan yardımcıları ve basın mensuplarının olduğu programda, Bilecik Belediye binası önünde  yer alan “T.C. Bilecik Belediyesi” yazısının açılışını yaptı.

Yapılan düzenleme hakkında basın mensuplarına bilgi veren Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “Bilecik Belediyesi, halkın belediyesidir. Saray haline getirilerek halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. Bilecik halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Bilecik’i halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun bir simgesi olarak da belediyemizdeki saray ismini kaldırıp Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyesi olarak değiştiriyoruz. Bu belediye, sadece ismiyle değil her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, Bilecik’in belediyesi olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Bilecik'te CHP'ye geçen yönetimin ilk icraatlarıOSMANLI FİGÜRLERİNİ KALDIRACAK

Belediye girişindeki Osmanlı dönemine ait figürleri kaldırıp yerine Atatürk ve Cumhuriyet temalı görsellerin koyacağı öğrenilen belirten Şahin’in, belediye girişinde geniş  çaplı yapılacak bir proje ile  bütünüyle bir farklılık yapmayı hedeflediği bildirildi.(Ensonhaber)

Bilecik'te CHP'ye geçen yönetimin ilk icraatlarıBilecik'te CHP'ye geçen yönetimin ilk icraatlarıBilecik'te CHP'ye geçen yönetimin ilk icraatları

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hakan

    15 Nisan 2019 19:00
    0 0
    Tabelayı beğendim güzel olmuş çok yaşa başkan diğerini beğenmedim ama
  • SEPUKA

    15 Nisan 2019 15:40
    0 0
    FETİH YAPANLAN KALEDEKİ ASKERLERİN TORUNLARININ ZORUNA GİTMİŞ TE SÖKTÜRMÜŞTÜR. BİLECİKTEKİ HALKIN BUNA TEPKİ VERMESİ LAZIM. TIPKISI OSMANLI YAPITI TUĞRALARIN YAPTIRDIĞI BİNALARDAN SÖKÜLMESİ GİBİDİR.
  • SEPUKA

    15 Nisan 2019 15:35
    1 0
    YA BUNLAR ÇAPSIZ ADAMLAR. BİR İDEOLOJİNİN PEŞİNE DÜŞMÜŞLER GİDİYORLAR. ÖLÜ SEVİCİLİKLTEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇEMEDİLER
  • hursit dilaver

    15 Nisan 2019 15:25
    3 0
    osmanlıya ait zaten türkiyede hiç bir şeyin olmaması lazım.. biz niye osmanlıyı yıktık, kan içici padişahlar, vatan satanlar, sarayda zevk sefa alemi yapanlar diye yıllarca okullarda bebelerimize okuttuk.işte bunun için AMAN OSMANLI NEFRETİ DAİM OLSUN. İNGİLTERE DEVLET-İ FEHİMANESİNİ ÜZMEYELİM diye neler yaptık. osmanlı yıKIlmış 50 sene geçmiş NASIL BİR KİN Kİ, HURRİYET GAZETESİ OSMANLININ SON OYUNU DİYE MANŞET ATTI BE..CHPnin yaşam kaynağı osmanlıya nefrettir.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;