BBC'nin yalan haberlerine dayanamayan spikeri Dima İzzedin, işini bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Suriye asıllı spiker İzzeddin, şunları söyledi:
ARTIK BBC'DE YAPAMAM
"Ekranları bırakma vakti geldi. BBC sekiz yılda bana çok şey öğretti. Buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Kurumun belli standartları olmalı. Fakat bu olmadı. Ne yazık ki hiçbir şey olması gerektiği gibi değil. Genel olarak, oradan alacağımı aldım. Ama artık BBC'de yapamam, benim parçalanmış ülkemle ilgili yapılan haberler beni oradan ayırdı"

BBC ÖZÜR DİLEDİ
İzzedin'in İstifası sonrası yapılan yalan haber hakkında BBC bir özür tweeti yayınladı.Özür twettinde "Katliamın yapıldığı Muhaliflere bağlı bölgeyi rejime ait şeklinde sunulan haberimiz için özür dileriz" denildi.

BBC MUHALİFLER KATLİAM YAPTI DEMİŞTİ
Söz konusu haberde, Muhalifler'in rejime bağlı bölgede katliam yaparak 44 kişiyi öldürdükleri öne sürülmüştü. Ancak BBC'nin Muhaliflerin katlettiği bölgede Rus ve Esed güçleri Halep'te sivilleri katletmişti.
Hiç yorum yapılmamış
4719 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
629 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.