HELSİNKİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Finlandiya Başbakanı Juha Spila ile Başbakanlık Resmi Konukevi'ndeki görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ait kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddiasına ilişkin, bu konuda gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
Siber suçların, bütün dünya için büyük tehdit oluşturduğuna işaret eden Davutolu, "Devletlere, kurumlara emanet edilmiş kişisel verilerin korunması önem taşıyor. Başbakan olarak benim kişisel verilerim ne kadar mahrem ve önemli ise herhangi bir vatandaşımızınki de o ölçüde önemlidir." dedi.
Dokunulmazlıklar konusundaki çalışmaların sürdüğünü bildiren Davutoğlu, şunları kaydetti:
"CHP’nin nihayetinde, zannedersem yarın tekliflerini bana iletecekleri bildirilmişti. Bu teklif geldikten sonra ister olumlu, ister olumsuz cevap gelmiş olsun derhal harekete geçilecek. Olumlu cevap gelirse ortak bir inisiyatif olarak, değilse AK Parti kendi görüşünü ve teklifini Anayasa Komisyonu'na ve Meclis'e sunacak. Bu konudaki kararlılığımızdan hiç kimsenin tereddüdü olmasın" dedi.
Hiç yorum yapılmamış
4203 kez izlendi
1481 kez izlendi
967 kez izlendi
489 kez izlendi
3467 kez izlendi
786 kez izlendi
511 kez izlendi
3555 kez izlendi
2537 kez izlendi
1248 kez izlendi
1705 kez izlendi
560 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.