Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında sahasında Başakşehir'i konuk etti.
Başakşehir 2. dakikada Attamah ve 32. dakikada Adebayor'un golleriyle öne geçti. Fenerbahçe'ye beraberliği getiren goller ise 43. dakikada Dirar ve 78. dakikada Skrtel'den geldi.
Fenerbahçe'nin 78. dakikada bulduğu golde Başakşehir ofsayt itirazları yaparken, yardımcı hakem Serkan Ok bayrağını kaldırdı, ancak Fırat Aydınus yardımcısı ile görüştükten sonra gol kararı verdi.
Tam mücadele bu skorla sona erecek derken, Kerim Frei sahneye çıktı ve 90+3. dakikada attığı golle takımına 3 puanı getirdi.
Bu skorun ardından Fenerbahçe sezonun ilk yenilgisini alırken, 5 puanda kaldı. Başakşehir ise 3. galibiyetini aldı ve puanını 9'a çıkardı.
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacakken, Başakşehir ise evinde Trabzonspor'u konuk edecek.
Hiç yorum yapılmamış
2034 kez izlendi
956 kez izlendi
1214 kez izlendi
2321 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.