SİYASET

Bakan Soylu'dan kritik açıklamalar

Tarih
21 Mart 2019
İzlenme
Kişi

HDP Adana il binasına düzenlenen operasyon hakkında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “HDP binasında bundan 3 yıl önce mahkeme kurmuşlar, çek-senetçilik yapıyorlar. Üç vatandaş geldi ihbar etti, 'Orada kozmik oda var, o kozmik odaya sadece bunların milletvekilleri giriyor.' 7 ajanda ve paralar ele geçirdik. Elektrik parasını ödeyemiyorlar, kasada para tutuyorlar. Onun ötesinde başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: 3 vatandaş geldi ihbar etti, başka illere de sıçrayacak...İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Suratında meymenet olmayan adam geçen gün canlı yayında konuştu, 'Ey İmamoğlu bizim oylarımızla seçileceksin, ey Mansur Yavaş bizim oylarımızla seçileceksin...' Bana cevap vermesinler, ikide bir cevap yetiştirmesinler. Yürekleri yetiyorsa PKK'nın temsilcilerine cevap versinler. İki tane koltuk için PKK'ya yamuldular" dedi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    21 Mart 2019 15:20
    5 0
    sayın bakana arzedilir.bu SURİYELİLER ÜZERİNDEN OY YARIŞINA ÇARE BULUNUZ. İSTANBULDAKİ AFİŞLERDE SURİYELİ İSTEMİYORUZ YAZILI AMA,İNGİLİZ PASAPORTU İLE BİZE AKIL VERMESİN.anladık devlet-i fehimane..ama onun pasaportu ile SURİYELİLER DEFOLUN demek ne oluyor.faşizm yapılacaksa ben 18 yaşimda MEİN KAMPF, william sihirerden de 3 ciltlik dünya savaşı kitabını okudum.ne yapılacağını çoook iyi bilirim.SURİYELİ KARŞITLIĞI İSLAM KİN VE NEFRETİNDEN GELİYOR. UNUTMAYIN.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;