SİYASET

Bakan Mustafa Varank, Ali Babacan'a sert çıktı: Gidip onlara biat edebilir

Tarih
13 Haziran 2020
İzlenme
Kişi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter'ın kapattığı hesaplar için "Utanç verici" ifadesini kullanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi. Varank, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır" ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter'ın kapattığı Türk hesaplar üzerinden "Utanç verici bir haber" yorumunu yapan Ali Babacan'a tepki gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter'ın kapattığı hesaplar için "Utanç verici bir haber" değerlendirmesinde bulunarak gazeteye verdiği röportajı paylaşmıştı.

"Meraklısı gidip yabancı şirketlere biat edebilir"

Ali Babacan erken seçim için tarih verdiBabacan'ın bu paylaşımına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan tepki geldi. Babacan'ın paylaşımını utanç verici olarak nitelendiren Varank, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır. Bu arkadaş istiyor ki; Türkiye, ABD'li şirketlerin, Batıdaki üniversitelerin sipariş raporlarıyla yönetilsin. Meraklısı gidip yabancı şirketlere biat edebilir." ifadesini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Selim

    15 Haziran 2020 08:57
    0 0
    Gayet normal Babacan da zaten bir Fetö projesi değil mi? Sahibi ne derse onu yapacak Twiter' in yanında duracak. Bu kıytırık PKK konusunda, Doğu Akdeniz, Fetö konusunda hiç konuşmaz nedense. Darbe gecesi millet tankların önünde şehit olurken hangi deliğe pusmustu hain. Akıl hocası İngiliz kraliçesinin Gül ü bunu şeytanca sinsice hareket konusunda uyarmıştır tabi
  • Nasıl Yonetilir

    14 Haziran 2020 06:30
    0 0
    Vay bee.. Babacanın çapsızlığına bak! Peki, ülke Tvitır (twitter) ile mi yönetilir? Ya da tvitırın istediği/desteklediği troller ile mi yönetilir? Bu UTANÇ tvitır denen otokratik oligark şirket bozuntusuna da yeter arta kalanı sana da yeter sn. babacan.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;