SİYASET

Bahçeli'den 'Külliye'ye çıkan CHP'li' yalanına ilk yorum: Kumpastan ziyade proje

Tarih
26 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

'Külliye'ye çıkan CHP'li' iddialarına ilişkin ilk kez konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir. Bu projenin ismi de Kılıçdaroğlu'na alternatif oluşturma projesidir." dedi.

Türkiye siyaseti günlerdir, Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın köşesindeki yazısıyla başlayan ''Külliye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la CHP'li bir isim görüştü'' iddiasını konuşuyor. CHP'de adeta karıştı. Muharrem İnce ve CHP yönetimi arasında karşılıklı sert ifadelere başvuruldu.

Konuya ilişkin sessizliğini bozan MHP lideri Bahçeli, 'Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir. Bu projenin ismi de Kılıçdaroğlu'na alternatif oluşturma projesidir" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN 'KÜLLİYE'YE ÇIKAN CHP'Lİ' İDDİALARINA İLK YORUM!"YAŞANANLAR KUMPASTAN ZİYADE PROJEDİR"

Bahçeli "Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir. Bu projenin ismi de Kılıçdaroğlu'na alternatif oluşturma projesidir" ifadesini kullandı.

Türkgün gazetesine verdiği röportajda CHP liderini sert sözlerle eleştiren MHP lideri Bahçeli, ''Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP Türkiye'nin karşısındaki mihrak haline gelmiştir. Kılıçdaroğlu artık bir milli güvenlik sorununa dönüşmüştür" dedi.

"ATATÜRK'ÜN AHI TUTMUŞTUR"

"CHP'nin gelenekleri bu şahsı artık taşıyamıyor, terör örgütleriyle girdiği mesai onu çuvallatmış Atatürk'ün ahı tutmuştur" ifadelerini kullanan Bahçeli, CHP'deki suların artık durulmayacağını söyledi. MHP lideri, ''Parti içindeki hesaplaşmaları kumpas örtüsüyle kapatamazlar" açıklamasını yaptı. (Ahaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;