GÜNCEL

BAE şeyhinin oğlu ahlaksız partide ölü bulundu!

Tarih
03 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

BAE Sharjah Emiri Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin şüpheli ölümüne dair uyuşturucu ve ahlaksız parti iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Sharjah Emiri Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin Londra'da yaşayan ve moda tasarımcısı olan oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi geçtiğimiz gün Londra'da hayatını kaybetti.

Şeyhin oğlunun ölümü üzerine emirlikte 3 günlük yas ilan edildi, bayraklar yarıya indirildi.

Şeyhin oğlunun evinde ölü bulunduğu bildirildi. Şeyhin oğlunun evinde ölü bulunduğu bildirildi. Polisi arayan yetkililerinin raporunda El Kasimi'nin evinde de uyuşturucu maddeler bulunduğu belirtildi. İngiliz The Sun, El Kasimi'nin ölmeden önce de uyuşturucu ve seks partisi düzenlediğini duyurdu.

Büyük oğluda aynı sebepten öldü

1972 yılından bu yana Şarika kentini yöneten Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi, ikinci kez bir oğlunu kaybediyor. 1999 yılında en büyük oğlu aşırı doz eroin sebebiyle ölmüştü.

BAE'de ahlaksız partiler

ABD kuklası BAE, son dönemde İslam coğrafyasına verdiği zararlarla gündemden düşmüyor. Ahlaksız yaşamın artık hayat felsefesi haline geldiği BAE'de skandal partiler düzenleniyor. Bu partilerden birinde, Suudi Prensi Selman ile BAE Prensi Zayed, içki içip sarhoş olarak, kadınlarla sarmaş dolaş eğlenmişti.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    03 Temmuz 2019 16:01
    0 0
    bizim LGBT-İlieri niye istemiyorlar. bizimkiler onlar için biçilmiş kaftan be. onlarda para,bizde de LGBT bol.. hadi bir turizim şirketi bu işi üstlensın. BAE ve saudi arabiya ve kuveyt ile sisi mısırına gitsinler. onlar arapları,araplar da onları çoook da seveceklerdir zaten. akıllı işadamları bu işe el atsın kazansın.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;