Suriye ve Esad yanlısı haberleri birer propaganda malzemesi haline getirerek Türkiye'yi, Suriye'deki muhalif gruplara verdiği destek yüzünden dünya kamuoyunun gözünde "Terör ülkesi, teröre destek veren ülke" gibi gösteren Hüsnü Mahalli tutuklandı.
Mahalli, Ayşenur Arslan'la birlikte Halk TV ekranlarında Medya Mahallesi programını yapıyor, bu programda Türkiye'ye karşı nefret kusuyordu. Son programda sinirlenerek iPad'ini masaya fırlatarak "İşte destek verdiğiniz teröristler" şeklinde haykırıyordu.
Hüsnü Mahalli'nin tutuklanmasının ardından Medya Mahallesi'ni tek başına yapmak zorunda kalan Ayşenur Arslan bugün ilk programını yaptı. Programdan bir de fotoğraf paylaşan Arslan "Stüdyoda tek başıma" notunu düştü.
Arslan, ilerleyen dakikalarda Medya Mahallesi programına son verdiğini açıkladı.

YORUMLAR
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2572 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.