SİYASET

Athena Gökhan'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

Tarih
07 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

YSK'nın İstanbul seçimlerine ilişkin iptal kararı sonrasında ünlülerden, İmamoğlu'na destek mesajları geliyor. Onlardan biri de Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz.

Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu için "Bugünün Atatürk'üdür." ifadeleriyle destek mesajı verdi.

 

TWITTER'DAN DESTEK MESAJI

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için "10 Kasım 1938'den bu yana ilk defa bir siyasi; duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır!" yorumunda bulundu.

"BUGÜNÜN ATATÜRK'Ü"

Özoğuz paylaşımında, "10 Kasım 1938'den bu yana ilk defa bir siyasi; duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!" ifadelerini kullandı.

Athena Gökhan'dan Ekrem İmamoğlu'na destekTEPKİLERE CEVAP

Athena Gökhan'ın, destek vermek için yaptığı paylaşım, "Bugünün Atatürk'ü" ifadeleri nedeniyle bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Özoğuz, tepkilere yönelik paylaşımlarda bulundu.

Athena Gökhan'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Tespit

    07 Mayıs 2019 10:45
    3 0
    Çok doğru söylemiş. Aynısının tıpkısı: Milli iradeyi hiçe sayarak ve hatta gasp ederek iktidarı ele geçirmeye çalışan. Bunun için her yolu mubah sayan ve yapan. Kapalı kapılar ardında müstevlilerle ihanet pazarlıkları çeviren... Falan, falan, falan... İyi ki devir o devir değil. Yoksa bu "Mazbataoğlu" da kendi gibi olmayan, kendisine oy vermeyen, hırsızlığına göz yummayan herkes için İstanbul'un muhtelif yerlerinde darağacı kurdururdu.
  • kulo

    07 Mayıs 2019 10:01
    4 0
    atatürk'e tapanlara göre şirk suçu işlemişsin gökhancım, tabikisi de açıklaman lazım. yoksa o kafalar algılar mı? biz her türlü açıklamayı yaptık, yeri geldi bidon kafalarına vura vura anlattık; Gazi'nin kendisi öldü, siz görüşlerini savunuyorsanız saygımız sonsuz eyvallah dedik dedik anlamiyler, yok gafaları almiy almiy, gelen ses "dıng dıng!".
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;