Avrupa'nın ABD Başkanı Donald Trump'tan şikayetçi olduğunu ancak CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'a karşı sessiz kaldığını söyleyen Aslı Aydıntaşbaş, Erdoğan'ı durdurmanın yolunun ekonomiden geçtiğini söyledi.
Avrupa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolundan döndürmek için yeterli ekonomik güce sahip olduğunu yazan Aydıntaşbaş, Türkiye'deki siyasi belirsizliğin böylelikle çözülebileceğini söyledi.
Aslı Aydıntaşbaş'ın yazısından bir kısım;
"Avrupalılar Donald Trump ve liberal düzenin çöküşünden şikayet etmekten hoşlanıyorlar. Ancak hemen yanındaki Türk demokrasisi mücadelesini desteklemek için çok az şey yaptılar. Erdoğan'ı yolundan caydırmak için çok geç değil. Ve Avrupa'da bunu yapmak için yeterli ekonomik ve siyasi güç var. Bu, zor bir komşuyla başa çıkma ve Türkiye'nin siyasi belirsizliğinin ortadan kaldırmak için tek çözüm olabilir."
YORUMLAR
1977 kez izlendi
2108 kez izlendi
984 kez izlendi
1302 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.