SİYASET

'Ali Babacan'ın partisinin ismi belli oldu' iddiası sosyal deney çıktı!

Tarih
25 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

Avrasya Araştırma şirketinin Başkanı Kemal Özkiraz, AKP'den ayrılarak yeni parti kurma çalışmalarına devam eden Ali Babacan'ın yeni partisinin isminin belli olduğunu duyurdu. Daha sonra ise açıklamasının sosyal deney olduğunu duyurdu.

Kemal Özkiraz'ın Ali Babacan'ın partisinin sosyal deneniyle ilgili açıklaması şöyle:

"Ali Babacan'in partisinin ismi belli olmuş partinin ismi AKIL VE BİLİM PARTİSİ olacakmış....

AB kısaltması ile Avrupa Birligine vurgu yapılacakmış...

Diyenlerin yalancisiyim..."

Ali Babacan sessizliğini bozuyorAli Babacan sessizliğini bozuyor

Kemal Özkiraz'ın açıklamalarının devamı şöyle:

"Şimdi gelelim asıl ve ciddi konuya. Bu haberim tamamen uydurma bir haber. Baştan sona ben uydurdum. Bu aslında bir sosyal deney. Konusu basın ve sosyal medya nasıl manipüle edilir? Alttaki twitlerde bunu planladigim arkadaşlarımla watsap yazişmalarimi paylaşıyorum.

Amaç "CHP yalan haberle baş edemiyor" diyenlerin haksız olduğunu ve ufacık bir Twitter hesabindan yazılan bir yalanın bile ne kadar hızlı ve kontrolsüz yayıldığını göstermek.

Onlarca ve büyük ciddi medya kuruluşu 1 saat geçmeden yalanımı haber yaptı. Kimse araştırmadı. Kimse kaynak kim nedir nereden duydun demedi. İşte Türkiye'de medyanın hali bu. Öptüm sevgili medya.... Yine sınıfta kaldınız.

Kimsenin işin doğrusunu araştırmadan yazdığı uyduruk işler akp medya gücü ile birleşince kontrol edilemez oluyor. Peki niye Babacan'ı seçtim? Oy vermeyeceğim bari reklamına katkım olsun dedim.

Yani sevgili minikler ; Benim uyduruk bir twit ile yapabildigimi görüyorsunuz, Ben bunu yapabiliyorsam, akp binlerce kanal , TV gazete ile neler yapabilir. Yalan ile mücadele zordur. Oturduğunuz yerden muhalefete muhalefet etmek en kolaydır.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;