SİYASET

Ali Babacan'dan yine tepki çeken çıkış

Tarih
05 Aralık 2020
İzlenme
Kişi

Daha önce muhafazakar olmadıklarını açıklayan, Charlie Hebdo'nun karikatürlerini ifade özgürlüğü olarak tanımlayan, muhafazakar çizgideki gazetecilere yönelik çirkin mesajlarla gündeme gelen DEVA Partisi, artık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hedef alan sözlerle de CHP ile yarışır oldu.

Partisinin bir kongresinde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pandemi sürecinde sağlık sektörü çöken ülkelere tıbbi yardım göndermesini şuursuzluk olarak değerlendirdi.

Abdüllatif Şener'den Cem Uzan'a yanıt: Ne hikmetse dönemin Başbakanı Erdoğan'ı görmezden geliyor - Sputnik TürkiyeBabacan, "Bu ülkedeki bütün sorunları çözdünüz, parayı koyacak yer bulamıyorsunuz herhalde gidip başka ülkelerin pandemi ile ilgili mücadelelerine yardım ediyorlar. Bu olacak şey mi? Niye, Bir hükümet bunu niye yapar?" dedi. Aynı zamanda Babacan, "Şöyle bir düşünün. Bir hükümet bunu niye yapar? Bir ülkenin hükümeti zaten kıt kaynakları niye gider başka ülkelere dağıtır. Anlıyoruz ki artık şuur falan da kalmamış" diye konuştu. (YeniAkit)

Erdoğan'dan Ali Babacan'a: Bir an evvel partisini kursun, seçime dört sene var | Euronews

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali Riza Calik

    08 Aralık 2020 01:41
    0 0
    Süslü bebe sen sütünü ic yat. Bu isler senin anlayacagin seyler degil. Sen otur babanin sayesinde kazandigin paralari say eksilmesin. Devlet idare etmek kim sen kim?
  • Mehmet Ari

    05 Aralık 2020 23:54
    1 0
    bagini koparan deli dana gibi saldiriyorlar
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;