SİYASET

Ali Babacan'dan Abdullah Gül açıklaması

Tarih
28 Mayıs 2020
İzlenme
Kişi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'yi sandıkta yenemeyen muhaliflerin gazına gelerek Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kuran Ali Babacan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk olan Babacan, "Abdullah Gül aktif siyasete girecek mi?" sorusuna cevap verdi.

Babacan, "O herhalde çok doğru olmaz. Çünkü biz toplum önünde verilmiş taahhütlere çok dikkat ediyoruz. Bu siyasi bir taahhüttür. Sayın Gül 'Artık ben aktif politikada olmayacağım' dedi. Bu söz önemlidir. Siyasette bir kere söylediğiniz şeyleri geri almaya başlarsanız o ciddi bir kredibilite sorunu olur" ifadelerini kullandı.

Ertelemeler Ali Babacan'ı sinirlendirdi, Abdullah Gül devreye girdi'"Abdullah Gül bizi çok teşvik etti"

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı'ndan sonra yaptığı "Artık ben aktif siyasetin içerisinde yokum" dediğini söyleyen Ali Babacan, "Fakat partimiz kurulmadan önce onunla da istişareler yaptık. Yeni bir siyasi oluşuma ihtiyaç olduğunu, Türkiye'nin ancak yepyeni bir vizyon ve siyaset ile düzlüğe çıkabileceği konusunda bizimle görüşlerini paylaştı. Bizi de çok teşvik etti açıkçası. Şunu hep söyledi 'Bu bir ihtiyaç arkadaşlar ve bunu siz yapacaksınız'" dedi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hacı Güven

    29 Mayıs 2020 13:23
    0 0
    Bu kişiler Tarihe fitneci fırsatçı ve vatan haini olarak geçtiler ! Acırım bunların çoluk çocuğuna ,bu rezillerin yaptıklarını Ömür boyu çekecektir !!!
  • Ahmet

    29 Mayıs 2020 10:14
    0 0
    İngiliz gülünü güzel paylaşıyorlar
  • Hacı Güven

    29 Mayıs 2020 00:53
    0 0
    Ey Ali boktancan ! Sende bu Cennet vatanın bir haini olarak tarihe geçtin !!! Bu vatanın evladı sana verilen insan değerine çok üzülüyor !
  • VATANSEVER

    28 Mayıs 2020 14:36
    3 0
    KRALİÇENİN ÇOCUKLARI VATANI KURTARACAKLAR MIŞ...PEH PEH PEH...
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;