"Para yok" iddiasıyla AK Parti'yi suçlayıp toplu taşıma araçlarının bakımını dahi yapmayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 30 Ağustos nedeniyle Yenikapı'da konser ve çeşitli etkinliklere para saçtı.
Etkinliklere, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Akşener, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'un canına okuyan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet’e benzetti.
Yeni Şafak'ın haberine göre Akşener, yaptığı konuşmada, “1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım. Bizans’a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı.” ifadelerini kullandı.
Akşener'in, AK Parti'li başkanın elindeki İstanbul'u Bizans'a benzetmesi, tepki ile karşılandı.
(Yeniakit)
Hiç yorum yapılmamış
4448 kez izlendi
1580 kez izlendi
1067 kez izlendi
558 kez izlendi
3497 kez izlendi
821 kez izlendi
542 kez izlendi
3587 kez izlendi
2568 kez izlendi
1277 kez izlendi
1733 kez izlendi
593 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.