SİYASET

Akşener HDP açıklaması

Tarih
09 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi
- HDP Grup Başkanvekili'nin hesabı da Nasrettin Hoca hikayesi gibi. Madem HDP seçmeni bizi desteklediyse HDP'ye kim oy verdi? Bizim bu matematik hesaplarından beynimiz yandığı için bir demokrasi mücadelesi verdik ve bir parti kurduk ama görünüyor ki Sayın Bahçeli'nin yeni kurbanı Fatma Hanımdır. İktidarı ile muhalefeti ile bugün bütün partiler 17 yıldır siyasetteler. Onların tek başlarına tabloyu değiştirmeye güçleri yetseydi bugüne kadar yapılan seçimlerde değiştirirlerdi. Siyasette tabloyu İyi Parti değiştirdi. Bu başarımızın başkalarına ciro edilmesine müsaade etmeyiz.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Adalı54

    09 Temmuz 2019 19:26
    1 0
    Yaşadığım sürece torunlarıma hakkınızda hiç iyi şeyler anlatmayacağım. Kısa bir süre sonra sizde , partinizde mazide kalacaksınız. Oysa daha faydalı işler yapabilirdiniz.
  • hursit dilaver

    09 Temmuz 2019 14:55
    1 0
    valla bu HDPli mebus çook kötü çaktı bu İP partisine.. şaşkaldım., yani bana yapsalar,istifa ederdim.kendimi de intihar ederdim. hele o meclis genel kurulunda zar zor geldiniz,kapı dibinde, sıgıntı gibi falan.. uleee bu laf yenir mi..bu iş çok kötü oldu. şimdi seçmen . yahu biz HDPye mi bağlıyız.hadi oylarımız kardeş oldu ama biz de mi diyeceklerdir.
  • Vatan Daş

    09 Temmuz 2019 14:19
    2 0
    sonuç ne oldu sen ne kazandın onu söylesene sana oy verenler kime oy vermiş oldu yönetenler değişti tamamda şimdi kim yönetiyor ülkücüler ne kazandı ?? müslüman olarak bir düşünün bakalım
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;