GÜNCEL

AK Partili Miroğlu ve Yeneroğlu'ndan 'Ahmet Altan' mesajları

Tarih
28 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

15 Temmuz'da düzenlenen darbe girişiminin ardından tutuklanan yazar Ahmet Altan için eski AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'ndan 'özgürlük' mesajları geldi.

Eski AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, cezaevinde bulunan yazar Ahmet Altan için Twitter’dan mesaj verdi.

İlk olarak Miroğlu, Altan’ın yeni yayınlanan ve Türkçe olarak basılmasına izin verilmeyen kitabı Fransa’da gördüğünü belirterek, “Tanıtımında ‘Bir daha dünyayı göremeyeceğim’ yazıyor. Geçmiş olsun Ahmet, bir an önce özgür olmanı diliyorum. Bu ülkede, iki yılda kırk insanın öldürüldüğü bir cezaevinden sağ çıkmış mahkumlardan biri olarak diyorum ki umutsuz olma” diye yazdı.

ahmet altan orhan miroğlu tweet ile ilgili görsel sonucuBu mesajı retweet eden ve halen AK Parti İstanbul Milletvekili olan Mustafa Yeneroğlu da, ” ‘I will never see the world again’ veya ‘Ich werde die Welt nie wieder sehen’ kitabı İngiltere’de ve Almanya’da raflarda, ikisini de aldım, Türkçesi yok. Değerli abim, bu ayıp bizlere yeter. Ve hep birlikte ahlaken sorumlu olduğumuzu unutmayalım. Özgürlükçü Türkiye hayal olmamalı!” diye yazdı. 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mahoni

    29 Eylül 2019 09:18
    4 0
    Anlaşılan bunlar nikahlı iken başka erkekle fingirdeşen bayanlara benzemiş ( ak partide durup başka partiye gitmeyi kafaya koymuş ama bir yandan da koltuğu bırakmayan vekil görüntüsü)
  • dikkat

    29 Eylül 2019 01:44
    1 0
    fetoculeri en iyi kim aklar yazar fetöculer ister akpli isterse hdp li olsun fetö varsa cok dikat li olmamiz gerek adamlar bukalemun gibler bakarsin polis bakarsin yazar bakarsin bankaci bakarsin millet vekili vede hepci cok kamufulajlidirlar.............
  • Safa

    28 Eylül 2019 23:27
    2 0
    Yenwroglu istofa et cok bilmislik yapma ne özgürlüğü vatan olmazsa özgürlük olmaz
  • Ayhan

    28 Eylül 2019 19:07
    2 0
    Mustafa yeneroglu denen sahis bir alman BND ajanidir Ak partinin içine yama yapan kiside bir kripto fetocudur
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;