SİYASET

AK Parti'den Ali Babacan'a sert tepki! "Böyle bir şey yok"

Tarih
27 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

AK Parti'yi demokrasiden ve evrensel ilkelerden uzaklaşmakla suçlayan Ali Babacan'a AK Parti'den ilk tepki, Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan geldi.

NTV canlı yayınında Funda Görey'in sorularını cevaplayan Ünal, Ali Babacan'ın dünkü açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Siyasi girişimler olabilir. Ama Türk siyasi tarihine baktığınızda hem istikrarlı hem iktidara geldikten sonra Türkiye'nin en temel sorularını çözmüş, terör sorununu çözme konusuna yaklaşmış bir siyasi hareketten bahsediyoruz. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle trenden inenler oldu. Hangi argümanları ortaya koyduklarını gördük.

mahir ünal ntv ile ilgili görsel sonucu"Böyle bir şey yok"

Türkiye'nin değişken dünyanın sabit olduğunu düşünüyorlar. 15 Temmuz'a teröre hiç değinmeyeceksiniz. AB'de ortaya çıkan değişmelere değinmeyeceksiniz, dünya ve bölge okuması yapmayacaksınız, dış politikaya dair yeni bir şey söylemeyeceksiniz yeni bir dil geliştirdiğinizi söyleyeceksiniz, böyle bir şey yok.

Esed sorulduğunda Sisi sorulduğunda hiçbir cevap vermeyeceksiniz ama herhangi bir akademisyenin konuşabileceği modası geçmiş neo liberal tezleri savunacaksınız. Bu yeni bir şey değil. Açıklamalarında dikkate değer yeni bir şey bulmak mümkün değil. AK Parti olarak çizgimizde devam ediyoruz. Konuşmamızı gerektiren bir konu olarak görmüyorum bunu." (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;