SİYASET

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den kritik açıklama

Tarih
01 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Sandık sorumlularımızdan Ankara İl Başkanlığımıza ulaşan raporlar üzerinde yürütmekte olduğumuz titiz çalışmalar, Ankara'da seçim sonuçlarının kamuoyuna yansıdığı şekilde olmadığını göstermektedir" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluŞahin, Twitter'daki hesabından, seçim sonuçlarına ilişkin paylaşımda bulundu: "Sandık sorumlularımızdan Ankara İl Başkanlığımıza ulaşan raporlar üzerinde yürütmekte olduğumuz titiz çalışmalar, Ankara'da seçim sonuçlarının kamuoyuna yansıdığı şekilde olmadığını göstermektedir. Yapacağımız itirazlar neticesinde, Ankaralı hemşehrilerinizin iradesinin sağlıklı ve doğru bir şekilde sonuçlara yansıyacağına olan inancımız tamdır."

İlgili resimAK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da şunları kaydetti: "İl Başkanlığımızda, sandıklardan ulaşan ıslak imzalı tutanaklar ve raporlar üzerinde ayrıntılı bir çalışma yürütmekteyiz. İlk tespitlerimiz, Ankara'nın seçim sonuçlarını etkileyecek şekilde birçok usulsüzlüklerin ve yüksek oranda geçersiz sayılan oyların olduğu yönündedir." (Sputnik)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Erdem

    01 Nisan 2019 19:42
    0 0
    Yıllardır her seçimde CHP oylarımız çalındı diye ağlarken sandıkta oyuna sahip çıkamayan bu ülkeyi nasıl yönetecek diyordum. Eğer sandığa sahip çıkamıyorsan yönetmeye talip olmayacaksın. Oyunu koruyamayan bizi nasıl koruyacak. Ülkemiz için hayırlısı olsun. 5 yıl sonra sandıklarda layık olanları görevlendirirler.
  • hursit dilaver

    01 Nisan 2019 15:39
    0 0
    ramazan ihvanım. o AKP sandık görevlileri o kadar ezikler, hödükler ve de pısırk ve korkaklar ki, İSTANBULDA 320.000 OY MUHTARLARA VERİLEN OYLAR ZARFA KONULMADI DİYE İPTAL OLDU.ulan bari 30.000 sandıktan 2 kişi de bunu parti merkezine bildirmez mi.ne işe yaradınız siz.şimdi uğraş dur bakalım.o oylar da sayımdan önce eskaza yanıverirse inşallah yeniden seçim yapılır.bu görevliler de mi FETÖcü yahu.O ZAMAN BÜZEL BİR FETÖ OPERASYONU DEMEK)
  • hursit dilaver

    01 Nisan 2019 15:35
    0 0
    bu antalya nasıl kaybedildi.KAÇ KERE YAZDIM. DAHA BU CUMA PAZARINDA DOMATES, SOGAN,PATATES 5-6-7 TL İDİ.şu tanzim satşlarını15 gün önce başlatsaydınız ya.millet parasına bakar. HİZMETE BAKMADIGI BELLİ. MENDERES TUREL NELER YAPTI,AKP İLE ANTALYAYA..HE OLDU,HİİİİÇ.şimdi yaşasın bira feStivalleri,HEYKELİ OLMAYAN KAVŞAKLARA BOL BOL HEYKEL. unutmadan hoca başkanın hayali olan MHPnin olduğu kavşağa NAZIM HİKMETİN HEYKELİ VE ŞİİRLERİNİ SESLİ YAYINI.bunu isterikk bak..
  • hursit dilaver

    01 Nisan 2019 15:27
    0 0
    o sandık başına koyduğunuz aslan parçaları,muhtarlara oy atılmazsa oyların iptal olmayacağını söylemedi mi. siz nasıl teşkilatsınız be.İSTANBULDA 320.000 AKP OYU BU YÜZDEN ÇÖPTE. ANKARADA NASIL BAKALIM. HESAP VERECEK VAR MI ARANIZ DA.asla olmayacak. umurunuzda değil tabi.
  • Ramazan

    01 Nisan 2019 12:24
    0 0
    Maalesef Ak Parti sandık görevlilerinin bir çoğu işini layıkıyla yapamadı oy pusulası okuyan kişilerin pusulayı kendi görebileceği şekilde okuyup sonucu etkilemeye yönelik çabaları oldu ve Ak Parti sandık görevlilerinin bir çoğu buna kayıtsız kaldı
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;