SİYASET

Ahmet Davutoğlu Yunanistan'da manşet oldu

Tarih
04 Eylül 2020
İzlenme
Kişi

Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'yi yaptırımla tehdit etmesinden sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde İngiliz haber ajansı Reuters’a, Türkiye'nin dış politikası hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin, başta Doğu Akdeniz'de olmak üzere dış politikalarda başarısız olduğunu öne süren Davutoğlu'nun Türkiye'yi İngilizlere şikayet etmesi Yunan medyasında da geniş yer buldu.

Yunan haber siteleri, Davutoğlu'nun Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de yanlış yaptığını belirten açıklamalarını alarak Yunanistan'da günün manşeti yaptı.

Türkiye'nin, başta Doğu Akdeniz'de olmak üzere dış politikalarda başarısız olduğunu öne süren Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"YUNANİSTAN'LA MASAYA OTURALIM"

"Maalesef hükümetimiz Yunanistan ile düzgün bir diplomatik performans sergilemiyor. AB’ye ‘masaya oturalım ve tüm görüşleri paylaşalım’ denmeli. Oturup birbirimizle konuşmamız lazım.

"DOĞU AKDENİZ’DE POLİTİKA YANLIŞ"

Herkesin kazanması için yeni bir stratejik vizyon gerekiyor. Böyle durumlarda bir tarafın kazandığı diğer tarafın kaybettiği bir örneğe hiç rastlamadım."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Alone_Kurt

    05 Eylül 2020 02:13
    3 0
    bahçelerde maydanoz, bu ne biçim lacivert, gel bana bazı bazı... "Herkesin kazanması için yeni bir stratejik vizyon gerekiyor." muş bunların gözleri görmüyor daaaa kulakları da sağır, hükumet herkes kazansın diyor zaten, , bu ne lahana turşusu,,,,,
  • Namyelüs

    04 Eylül 2020 22:23
    3 0
    KK'nın dostlarından mısın yoksa.O da Türki'yeyi sağa sola şikayet ediyorda.
  • ahmet davudopulos

    04 Eylül 2020 22:07
    2 0
    adain mayasinda sikinti var akilarinca ab yalakalik yapiyorlar yani beni secin köleniz olur her dediginiz yaparim misirin fifisi gibi
  • Malik Atalay

    04 Eylül 2020 15:36
    4 0
    Davutoğlu sen kimin adına konuşuyorsun Yunan’a çanak tutarak kimlere selam çakıyorsun yazıklar olsun sana
  • faruki

    04 Eylül 2020 14:59
    4 0
    Bizde düşman arıyoruz vatan haini arıyoruz işte buyurun
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;