GÜNCEL

AFAD Başkanı Güllüoğlu'ndan Ece Üner'e: Hukuki yollara başvuracağız

Tarih
30 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, geçtiğimiz perşembe günü yaşanan 5.8'lik depremle ilgili olarak, "İstanbul'da olası bir depremde bizlerin toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sına AVM, rezidans ve gökdelen inşa edilmiş. Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM alternatifi var" ifadelerini kullandı.

​Üner'in canlı yayındaki sözlerine tepki gösteren AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu:

mehmet güllüoğlu afad ile ilgili görsel sonucu'BU NASIL BİR GAZEETECİLİKTİR?!'

"Ece Üner güya gazetecilik yapmış. Hayret bir şey! Acaba kimi aradı sordu toplanma alanı kaç tane var diye, acaba E-devlete hiç girip baktı mı? Bu nasıl bir gazeteciliktir?! Hangi yılda kaldınız? Nasıl bilgi topladınız?! AFAD olarak toplumu yanlış bilgilendirdiğiniz için hukuki yollara başvuracağız. Herkesi yaptığı işte sorumlu davranmaya, insafa, izana davet ediyorum." (Sputnik)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    02 Ekim 2019 12:07
    1 0
    bakın hala bir başvuru yok. olmaz çünkü bizimkilerin sözü teyyare gurultüsü diye tınılmıyor bile.zaten bir dava açılsa ki AKPNİN ÇIKARDIĞI ÖZGURLUK,DEMOKRASİ KANUNLARI SAYESİNDE REDDEDİLİR. eskaza kabul edilse adliye binası savunacak avukatlarla dolar. YAHU ŞU ŞEHİT SAVCIMIZN DAVASINDA BİLE O GEBERTİLEN HAİNLER VE ARKADAŞLARI İÇİN KAÇ YUZ TANE AVUKAT KUYRUGA GİRDİ BE.onun için, ECE RAHAT UYUSUN, BU AKP İLE ONA KİMSE DOKUNAMAZ.
  • sedat kalfa

    01 Ekim 2019 20:00
    1 0
    Hurşit bey o terbiyesizler çıkışta kelepçelendi tabiii kuzu gibiydiler . bilginize tabi bu görüntülere mahal verilmemeliydi anında cevabı verilmeliydı
  • hursit dilaver 3

    01 Ekim 2019 10:17
    0 3
    ULAN İSTİKLALDE O MÜHENDİSİ ÖLDÜRENLERİN O KADAR SABIKA KAYDI VAR VE BUNLAR GECE YARISI BEYOĞLUNDA. KİMBİLİR KAÇ KİŞİYİ SOYDULAR ŞİMDİYE KADAR...SEN DE EYYY AFAD BAŞKANI, BUNLARA BAKARAK KUNUŞ...AMAN SAKIN CHP YE ve EDE IBBYE DE DEĞDİRME.AKP SENİ KORUYAMAZ VAZIYETTE.
  • hursit dilaver 2

    01 Ekim 2019 10:16
    0 3
    sen çıktığında bu hainliktir, şerefsizliktir,halkı kin ve nefrete, olaylar anında şaşkınlığa ve toplu kıtallere sebep olacak bir sözdür.. demelisin ki adalet arayasın. YAHU adanada bir polis kazada yaralanan çocuga yardım ettiği için LİNÇ EDİLİYORDU. ARTIK TÜRKİYE ŞARTLARINA GÖRE KONUŞUN.daha 4 gün önce yüzlerce sabikalı bir hayvan pollise nasıl diklendi de sonra nasıl kollarını sallıya sallıya gitti..
  • Hursit dilaver 1

    01 Ekim 2019 10:12
    0 3
    başkan, şimdi bunları dedin ama, GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR demedin.bu eksiklik tabi.SON GÜNLERDE AKPnin EZİKLİĞİ BUNU GEREKTIRIYOR. NE OLUR NE OLMAZ BELKi DOĞRUDUR GİBİ.
  • Aydın

    30 Eylül 2019 20:14
    2 0
    Araştırmay gerek yok yalan makinası İmamoğlu’ndan kopyaladı yapıştırdı
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;