GÜNCEL

Adalet Bakanı Gül'den hamile kadının aracına saldırıya dair açıklama

Tarih
09 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi
Adalet Bakanı Gül, İstanbul Pendik'te hamile bir kadının olduğu araca saldırı olayıyla ilgili açıklama yaptı.

"Bir hanımefendinin araç içerisinde yaşadığı bu vakayı hiçbir vicdan kabul edemez" diyen Gül, "Nitekim hakim, savcı, yargı makamları da gereğini yapmıştır. Türkiye hukuk devletidir. Kimse kendisini yetkili merciler yerine koymasın" ifadelerini kullandı.

Gül, Yargı Reformu Strateji Belgesi'yle ilgili "Tutuklamada bir azami sürenin öngörülmesinin, düşünce ve ifade özgürlüğünden dolayı cezaların yine bir Yargıtay incelemesinden geçirilmesinin doğru ve gerekli olduğuna inanıyoruz. Böylece Türkiye'de farklı mahkemelerde, farklı istinaflarda farklı kararların çıkarak, hukuka güvenin zedelenmemesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Seydioğlu Baklava AŞ sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel, çıkarıldıkları mahkemece 'kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma', 'mala zarar verme' ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • vatandaş

    10 Temmuz 2019 13:20
    1 0
    1 suçluları kamu oyu baskısı değil Hakimler cezalandırmalı .Bence 20 yıl hapis sanki ağır olmuş ceza alması gereken bir maganda ama 20 yıl sanki ağır olmuş 2Başörtülü insanlara yapılan sözlü saldırılarda dozajında cezalandırılmalı
  • Nusret

    10 Temmuz 2019 09:33
    1 0
    İçişleri Magandalık'la mücadele timi kursun. 3 gün boyunca Gayrettepe 2. şubede ifade verileceğini açıklasın. İfade sonrası şikayetçi olan taraf tarafından mahkemeye verilsin. Bak bakalım bundan sonra bu tür olaylar oluyormu. ALLAH C.C. Adil yöneticileri sever.Adalet ve Kalkınma partisi Adil olun...
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;