GÜNCEL

Abdurrahman Dilipak’a davada ilk fire Niğde Kadın Kolları’ndan

Tarih
10 Ağustos 2020
İzlenme
Kişi

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın, partiye gönül verenler arasında ihtilaf oluşturacak “Dilipak” girişimi, ilk fireyi verdi. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’a 81 il kadın kolları başkanının suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Çam’a karşın AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm TemurDilipak hakkında suç duyurusunda bulunma niyetinde olmadıklarını belirtti.

Temur: Niyetimiz yok

Temur: Önce insanız, sonra kadın - Niğde Haber GazetesiAkit’e konuşan Başkan Temur, şunları dile getirdi: “Biz bu konuya sıcak bakmıyoruz. Niyetimiz yok ama parti ve genel merkezden nasıl bir yol izlememiz gerektiği söylenirse biz de ona göre hareket etmek zorunda kalırız.

Çam baskı uygulayacak mı?

KADEM kökenli Selva Çam’ın, Dilipak’a suç duyurusu için 81 il kadın kolları başkanlarına baskı uygulayıp uygulamayacağı merak konusu oldu. AK Parti’de büyük rahatsızlığa neden olan suç duyurusu meselesiyle ilgili Dilipak, “Ben benim gibi düşünmeyenlere öyle bir ifade kullanmadım. Yazımdaki ifade, İstanbul Sözleşmesi’ne destek verenlerin fuhşiyata da destek vermiş olmalarından söz ediyorum” demişti. Selva Çam, geçmişte Başkan Erdoğan, Emine Erdoğan, bakanlar ve parti kurmaylarına yönelik galiz küfürlere karşı kaç hukuki girişimde bulunduğuna yönelik sorulara cevap verememişti.(YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Salih

    10 Ağustos 2020 23:37
    0 0
    Allah nasıl bir yol izleyeceğini söylemiş zaten Allahın emrini bırakıp partiyi mi dinleyeceksiniz?
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;