GÜNCEL

ABD'li senatör Graham'dan Türkiye'ye yeni tehdidi

Tarih
15 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

Cumhuriyetçi senatör Lindsey Graham Washington'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyaz Saray'da Erdoğan ile gerçekleştirdikleri görüşme hakkında bilgi verdi.

Senatör Graham, "S-400 anlaşmasını çözemezsek ve hem bölge hem de ABD için daha kabul edilebilir bir güvenli bölgede anlaşamazsak, biz de Temsilciler Meclisi’nden geçen yaptırımların bir versiyonunu onaylayacağız" dedi. Graham, tasarının 100 sandalyeli Senato'da 95 oy alacağını savundu.

graham erdoğan ile ilgili görsel sonucuABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ise Suriye konusunda Türkiye ve Rusya'nın Trump’tan faydalandığını söyledi.

Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi Türkiye ve Rusya’nın Ortadoğu’da daha güçlü olmak istediklerini, Trump’ın iki ülkeye bu fırsatı verdiğini belirtti. (NTV)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hacı Güven

    16 Kasım 2019 20:19
    0 0
    Hastiir ulen göt ! Sen kendi temizliğini hallet önce ! İnsan kılığına girdiğin zaman belki ! Konuşabilirsin !
  • hursit dilaver

    16 Kasım 2019 16:34
    0 0
    gebertin bu herifi diycem CHP kıyameti koparacak. halbuki CHP de biliyor ki, S400ler bu ülkeye BİR SALDIRI OLURSA ONU ÖNLİYECEK. BÜTÜN KOMŞÜLARIMIZDA FÜZELER VE SAVAŞ UÇAKLARI VE S400 TİPİ SAVUNMALARI VAR.AMA BİZDE İSTENMİYOR.NİYE ACEP, SORAN, KAFA YORAN VAR MI.YOOOK.EBENİZİ GÖRÜRSÜNÜZ.LOZANIN 100.YILI GELİYOR. KAÇ KERE YAZDIM. İSMET PAŞANIN KIZI ÖZDEN HANIMA DEDİĞİNİ.bulun okuyun be.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;