Anadolu Ajansı, dün gece yarısından sonra seçim sonuçlarına yönelik kısmi olarak durdurduğu veri akışıyla ilgili güncel bilgileri aboneleriyle paylaştı. AA'nın son paylaştığı verilere göre, CHP adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 48.79 oyla İstanbul'da birinci olurken, AK Parti adayı Binali Yıldırım'ın oyu yüzde 48.51 oldu.
Anadolu Ajansı, yaklaşık 13 saatlik kesintinin ardından yerel seçimlerle ilgili veri akışına başladı.
"Halkımızın doğru bilgiye ulaşması için gelen son sandık verileri az sonra güncellenerek abonelerimize ulaştırılacaktır" açıklaması yapan AA, açıklamanın ardından veri girişine başladı ve İstanbul'da CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu öne geçti.
AA'nın son paylaştığı verilere göre, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu yüzde 48.79 oyla İstanbul'da birinci olurken, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın oyu yüzde 48.51.
Hiç yorum yapılmamış
4956 kez izlendi
1753 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
595 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.