GÜNCEL

15 Temmuz sonrası 26 ameliyat geçiren Gaziden Arınç'a sitem

Tarih
03 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç’ın, KHK ile kamudan uzaklaştırılanlara dair açıklamasının ardından tepkiler peş peşe geldi. 15 temmuz’da FETÖ’cülerin saldırısına uğrayan ve 26 ameliyat geçiren gazi Sabahattin Çelik, “Bana da acıyor musun FETÖ’cülere acıdığın kadar” diyerek Arınç’a tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç, YotuTube’da katıldığı bir programda, KHK ile ilgili tepki çeken açıklamalarda bulunmuştu. Arınç, KHK’nın bir facia olduğunu ve KHK ile işinden uzaklaştırılan insanları gördüğü zaman utanç duyduğunu belirtmişti. ‘Mağdur’ kelimesini kullanmadan tüm KHK’lılarla ilgili genelleme yaparak konuşan Arınç’a, AK Parti dahil farklı kesimlerden birçok tepki geldi.

sebahattin çelik 15 temmuz ile ilgili görsel sonucu15 Temmuz gazisinden Arınç’a: Bana da acıyor musun?

15 Temmuz’da hain FETÖ’cülerin saldırısına uğrayan, ardından 26 ameliyat geçirmek zorunda kalan gazi Sabahattin Çelik,  Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Arınç’a tepki gösterdi.

Çelik, “Sayın Bülent Arınç, ben de Fetullahçı Terör Örgütü’nün mağdurlarındanım. 15 Temmuz darbe gecesi kafatasımdan aldığım darbeden dolayı 26 defa ameliyat geçirdim. Bana da acıyor musun FETÖ’cülere acıdığın kadar?” ifadelerini kullandı.

İşte Sabahattin Çelik’in paylaşımı:

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;