SİYASET

Yiğit BULUT : “Terörist barınağı” AVRUPA! Terör destekçisi Almanya!

Tarih
20 Mart 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Yiğit Bulut
Bizi sürekli eleştiren, bize saldıranlara kanat açan, TÜRK-İSLAM düşmanlığını “en noktasına” taşıyan, COĞRAFYAMIZI YÜZYILLARDIR SÖMÜRMEK İÇİN HERŞEYİ YAPAN, SON DÖNEMDE TÜRKİYE’ye saldırmayı “resmi politika”haline getiren Avrupa’ya birkaç soru sormak istiyorum...

1-Almanya, Fransa, Belçika VE DİĞERLERİ... yıllardır “Türkiye’nin yaşadıklarına” uzaktan bakıp kınıyorlar. Türkiye, binlerce askerini-polisini-vatandaşını terör olaylarında şehit verirken, Türkiye’ye saldıran terör örgütünün uzantıları bu ülkelerde himaye gördü mü ? GÖRMEDİ diyebiliyorlar mı?

2- Almanya’ya konu hakkında 4.000’den fazla dosya verildi mi ? NEDEN HİÇ ADIM ATMADILAR ? Avusturya, Almanya’nın “kuklası olarak” Türkiye’ye karşı ne yapmaya çalışıyor?

3- Belçika’da bazı “terör örgütleri” ile adı konmamış-yazılmamış bir “anlaşma” var mıydı? Havalimanı patlaması öncesi, bu adamların mahallesine kadar bir TV kanalı göstermedi mi? 

4- Türkiye başta Almanya ve Belçika olmak üzere, terörist unusurlarla ilgili istihbarat vermesine rağmen, neden adım atmadılar? Bu adı konmamış anlaşmaya mı güvendiler? 

5- Belçika yıllarca “sen bana dokunma-ben sana dokunmayayım” mantığı ile hareket etti mi? Hatırlayın; Türkiye’deki bazı suikastleri gerçekleştirenler Belçika’ya kaçtı ve himaye gördü. Yanlış mı? 

6-Alman vakıfları başta olmak üzere, Fransız sivil toplum örgütlerinin bazıları dahil, AB MANTIĞI, Türkiye’yi vuran terörü yıllarca “özgürlük savaşı” olarak tanımlamadı mı? 

7- Türkiye, 15 Temmuz’da DARBE-İŞGAL girişimine uğrarken, uzaktan seyreden hatta DARBECİLERİ destekleyen, sonrasında sahip çıkan Almanya değil mi ! Almanya’nın hatta Fransa  ve Belçika'nın, Türkiye'ye saldıran terör örgütlerine desteği 1980'den bugüne devam etmiyor mu?

Bu ülkelere göre Türkiye’ye yapılan saldırının “siyasi-ekonomik-sosyolojik” sebepleri mi vardı ve RASYONALİZE EDİLEBİLİR olaylar mıydı? 

Lüksemburg merkezli bazı kayıt dışı formlar maalesef terör örgütlerine bilerek-bilmeyerek destek sağladılar mı? Lüksemburg neyine güvenerek, kimin baskısıyla Türkiye’yi tehdit etti ? 

Sevgili dostlar, AB yani 1800’lerin başından bugüne COĞRAFYAMIZ ve ÜLKEMİZ’e kan ve göz yaşından başka bir şey vermeyen AVRUPA ÇÖKÜYOR! BU ÇÖKÜŞÜ HALKTAN GİZLEMEK ADINA TÜRK-İSLAM DÜŞMANLIĞI AB ÜLKELERİNDE TAVAN YAPMIŞ DURUMDA! NE YAPARLARSA YAPSINLAR; SONLARI BELLİ...AVRUPA, HIZLA DUVARA DOĞRU GİDİYOR VE TÜRKİYE’YE KARŞI ATTIĞI ADIMLAR DA SONUNU HIZLANDIRIYOR!

Önemli not : “Nazi” deyince bozulanlara soruyorum; NAZİ yolunda ilerleyip, “adınızı koyunca” neden bozuluyorsunuz! 

Star
20 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;