GÜNCEL

Yiğit BULUT : Cevap vermezseniz, ben açıklamak zorunda kalacağım!

Tarih
29 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Yiğit Bulut

Sevgili dostlar, “ÜRETİLEN” kaynak suları konusunu geçtiğimiz yazımda açmış ve aşağıdaki soruları sormuştum; 

1- Acaba bu sular gerçekten doğal kaynak suyu mu? YETERLİ KAYNAK VAR MI? 

2- Uludağ bölgesindeki kaynak alanlarına su taşımak amacıyla dağlık alanda “borulama” yapılarak kaynak alanına “suyumsu” maddeler aktarılmaya çalışılıyor mu? 

3- Doğal kaynak suyu prosesinde olmayan- (OLMAMASI GEREKEN) 0.6 mikron Mikrobiyolojik Filtre, RO cihazı ve Ultraviyole filtreler Bursa bölgesindeki yabancı markaların sahip olduğu su fabrikalarında kullanılıyor mu? Kullanılıyorsa İL SAĞLIK EKİPLERİ ne bekliyorlar! 

4- Yerli kaynaklar ve firmalar yabancıların ne gibi baskıları sonucu el değiştirdi, değiştirmeye zorlanıyorlar? 

5- Bürokrasi içinde yabancılara hizmet ederek yerlileri sıkıştıranlar var mı? 

Sevgili dostlar, elimde inanılmaz birikmiş malzeme ve bilgi var. Bu yazıyı yazmak için haftalardır bilgi topluyorum. BİZİM KAYNAK SUYUMUZU (belki de işleyerek) bize kaynak suyu diye satan YABANCI şirketlere yıllık milyar dolar ödüyoruz! VE KAYNAK SUYU İÇİP-İÇMEDİĞİMİZ BELLİ DEĞİL! 

Bu soruları sorduktan sonra şirketlerin bir açıklama göndererek; “BİZDE KAYNAK SUYUNDA OLMAMASI GEREKEN HİÇBİR ADIM PROSESLERE DAHİL OLAMAZ” demelerini beklerdim, bekledim... Ama nerde! SUSMAYI HATTA BELKİ ARAÇ-GEREÇLERİ SÖKÜP SAKLAMAYI TERCİH ETTİLER... 

Sevgili dostlar, yine aynı şekilde “kesinlikle dağ eteklerinde borulama yapılmadı” cümlesini de görmek isterdim! AMA NERDE! Belli, durum “olması gerekenden” farklı ve belli BİRİLERİ bugüne kadar bu arkadaşlara fazla susmuş! İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNİN VE BELEDİYELERİN ACİLEN HAREKETE GEÇMESİ GEREKLİ! GEÇ OLMADAN! 

Sonuç: BU DOSYAYI AÇTIM, SONUÇ ALMADAN BIRAKMAYACAĞIM! KAYNAK SUYU SATIYORSANIZ GERÇEK “KAYNAK SUYU” SATACAKSINIZ! BU ÜLKE EN İYİSİNİ HAKEDİYOR! 

Star
29 mart 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • FARUK TOK

    29 Mart 2018 23:51
    0 1
    Atıyorsun tutuyorsun yan gelip yatıyorsun biiş yapmadan yatıyorsunuz danışmanlar topluluğu
  • mustafa yavaşoğlu

    29 Mart 2018 20:51
    5 0
    Bu yazdıklarım yapılırsa devlet yılda sağlık harcamaları önemli derecede düşer.yani koruyucu sağlık millet daha az hastalanır.millet hasta olmazsa devlette hasta olmaz.üretici daha iyi gıda üretmeye çalışır.en iyi denetimi HALK yapar lütfen en kısa sürede SAĞLIK BAKANLIĞI çalışma yapsın.çünkü insan fakir bile olsa bildikten sonra bozuk gıdayı tüketmez.
  • mustafa yavaşoğlu

    29 Mart 2018 20:40
    7 0
    ben evime su arıtma cihazı aldım.satıcı suyun tahlilini yaptı,ben emin olmak için arıtmadan çıkan suyu halk sağlığı kurumuna tahlil ettirmek istedim.benden 185+60 tl para istendi.bende vazgeçtim.oysa bu ücret 10 tl olmalı.vatandaş marketten veya pazardan aldığı ürünü devletin bu kurumunda ucuza tahlil yaptırırsa hem sahtekarlıkların ve hastalıkların önüne geçilir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;