SİYASET

Yiğit Bulut : Bir vatandaş olarak

Tarih
07 Nisan 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Yiğit Bulut

Başlığa sığmadığı için cümlemi yeniden yazacağım; BİR VATANDAŞ OLARAK VİCDANLI BİR CHP’li VEKİL ARIYORUM...

Ne için mi?

Hemen arz edeyim...

Bundan bir süre önce TV programında “Gazi Mustafa Kemal’in mirası olan bir banka neden halka değil de, bir siyasi parti’ye kaldı” sorusunu sormuş ve “halkın olan her şey, mutlaka halka iade edilmeli” demiştim...

Bu cümleyi “speküle” eden başta CHP’li vekiller olmak üzere sürekli gündemde tutmaya ve “el konsun” dedi yalanı altında TBMM’de soru önergesi yapmaya devam ettiler. Son halka da “SPK soruşturma açtı” yalanıyla ortaya çıktı ve PARALEL HABER SİTELERİ ile işbirliği yapacak kadar düşenler “SPK, konu hakkında soruşturma açtı” yalanını yaymaya başladılar. SPK’nın konu hakkında verdiği yazılı cevap çok açık! Bu arkadaşların hevesi yine kursaklarında kaldı. Bu noktada bir tespit yapmak istiyorum; HALK’ın olan HALK’a iade edilmeli” sözümün sonuna kadar arkasındayım. Eğer İş Bankası yönetimi bu sözlerin “suç” olduğunu düşünüyorsa, YALVARIYORUM BENİ DAVA ETSİNLER, HERKES BİLDİĞİNİ KAMUOYU ÖNÜNDE HALKA AÇIK ŞEKİLDE ANLATSIN!

Sevgili dostlarım, bu noktada geliyorum neden “vicdanlı CHP’li vekil” aradığıma... Benim hakkımda soru önergesi verenler başta olmak üzere, cesareti ve vicdanı olan her CHP’li vekil şu soruları sorsun, EĞER SORABİLİYORSA! Bugün sadece konuyu detaylara girmeden yazacağım, detaylar Cuma günü!

1- Dışbank nasıl Doğan Grubuna satıldı? Kaça satıldı? Alan Doğan Holding kaç katı fiyata sattı? Borsadan hisse alarak ortak olanların hakları nasıl iç edildi?

2- Petrol Ofisi payı kaça İş Bankası tarafından Doğan Holding’e satıldı? Doğan Holding aldığı payı kaça, kaç katına sattı? Borsadan bu şirkete ortak olanların hakları ne oldu?

Bu sorular GİRİŞ! Detayları Cuma günü yazacağım...

Şimdi soruyorum; var mı bu soruları “soru önergesi” yapacak bir CESUR, VİCDANLI CHP’li vekil?

Star
7 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;