SİYASET

Yakup KÖSE : Devlet Kılıçdaroğlu’nun bilgisine başvurdu mu?

Tarih
09 Ocak 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Yakup Köse
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı…

Kamuoyunda, müstehcen kasetten atama yoluyla koltuğu oturduğundan ‘Genel Müdür’ olarak tanınıyor.

Sürekli yalan söylüyor ve toplumda gerginlik oluşturacak beyanlarda bulunuyor. Hiç haketmediği halde, 15 Temmuz Anadolu’yu işgal teşebbüsünün ardından 7 Ağustos’ta Yenikapı’daki millet buluşmasına o da davet edilmişti de, meydandaki 5 milyonu aşkın Anadolu evladı vatan adına tahammül göstermiş,  ‘Genel Müdür’ tahammülfersâ konuşmasını tamamlayabilmişti! Dedelerimiz ninelerimiz CHP’nin insanlık dışı nice zulümlerine dayanmışlardı da evlatları CHP ‘Genel Müdür’ünün 1 saatlik konuşmasına mı dayanamayacaklardı; vatan sağolsun…

‘Genel Müdür’ Kemal Kılıçdaroğlu, gerçek olmadığı ayyuka çıkmış, hatta piyasaya sürenler tarafından özrü dilenmiş yalanları hiç utanmadan, hiç yüzü kızarmadan tekrarlayıp duruyor. Daha 4 gün önce, CHP’li belediyelerde ender görülen “Toplu Açılış ve Temel Atma” töreninde, Türkiye DAEŞ’e silâh verdi yalanını bir kez daha tekrarladı.

“Klâsik CHP’li işte… Ne zaman vatana faydaları olmuş da şimdi olsun” deyip geçemeyeceğiz günler yaşıyoruz. Ülke işgal tehlikesi altında ve yeni bir işgal teşebbüsüne zemin oluşturma adına her türlü malzeme kullanılıyor. Boşuna mı Can Dündar Avrupa’da saray saray gezdirilip, madalya görünümlü tasmayla Türkiye aleyhine konuşturuluyor. Hâkezâ diktatörlük yalanı…

CHP ‘Genel Müdür’ünün, ülkede tartışılan yeni anayasa ve Başkanlık sistemiyle alâkalı söylediği tek şeye dikkat çekmek istiyorum; Kılıçdaroğlu’nun “Kan dökmeden olmaz!” sözüne…

‘Genel Müdür’ devamlı olarak kan dökülmesinden bahsediyor ve yeni anayasayla ilgili Ak Parti ve MHP’nin anlaşmasıyla ilerleme oldukça, ülkede dökülen kan da artıyor. Vatanımızdaki terör eylemleri CHP ‘Genel Müdür’ü Kemal Kılıçdaroğlu’nu haklı çıkartıyor!

En son Parti Meclisi’nde ‘Genel Müdür’ün yaptığı konuşmayı hatırlayalım: “Halk başkanlık hayaline ‘dur’ derse, kan ve gözyaşı durur.”

Şu bir cümlede hem halka hem de devlet yöneticilerine ‘Genel Müdür’ yolu gösteriyor: CHP’nin 1920’lerde kurduğu statükoyu yıkmaktan vazgeçin, ülkede kan ve gözyaşı dursun!

Bu sözleri söyleyen ben olsaydım polis gece vakti evimi basar ve beni ‘bilgimi almak için’ emniyete götürürdü. Ne ilginçtir ki, ülke meydanlarında vatanın işgaline zemin hazırlayacak konuşmalar yapan, bile bile yalan söyleyen ve en mühimi devamlı “kan dökülecek” diye konuşan, milyonların oy verdiği bir partinin liderine devlet, bir telefonla dahi olsa hiç sordu mu: “Sayın Genel Müdür, ne biliyorsunuz da devamlı “kan dökülecek” diyorsunuz. Kulağınıza ne fısıldandı, hangi bilgilere sahipsiniz?”

Sordunuz mu Sayın Başbakan, Sayın İçişleri Bakanı, Sayın MİT Müsteşarı, Sayın Emniyet Müdürü, Sayın Savcılar…

Bir çay içme bahanesiyle de olsa Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşüp bilgisinden faydalanmak ülkemizin ve yurttaşlarımızın âlîmenfatleri için yerinde olacaktır!..

Star
9 Ocak 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;