GÜNCEL

Turgay Güler'den şok Gülen iddiası

Tarih
19 Kasım 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Turgay Güler

18 Kasım 2015

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, canlı yayında program esnasında Fethullah Gülen'le ilgili bir son dakika iddiasını anons etti.

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programında Fethullah Gülen'in Kanada'ya kaçtığı yönündeki bir iddiayı anons etti.
Bir son dakika gelişmesi var. Fethullah Gülen'in bugün akşam saatlerinde Amerika'dan Kanada'ya kaçtığı, götürüldüğü iddiası var. Ortalıkta ciddi şekilde tartışılıyor bu. 
Fethullah Gülen bugün saat 16:53 gibi Kanada'ya geçiş yaptı bilgisi ulaştı. Henüz daha doğrulatamadığımız bir gelişme bu. Fethullah Gülen'in Kanada'ya kaçtığı söyleniyor.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yilmaz

    19 Mayıs 2019 22:32
    1 1
    Halen şu yalan haberi nasıl yıllardır tutuyorsunuz,silin artık.
  • Erkanbilezik

    30 Ağustos 2016 16:48
    6 3
    Sayın Güler Ekrandaki yorumlarınızı izliyoruz.Acaba GATA da dönen dolapları gündeme getirebilirmisiniz.Kısaca FETO cu olmayan ve yükselen terfi edeceklerin önünü kesmek için karalama ve iftira kampanyası sürüyor.Yeni yardımcı doçent adaylarının 3 tanesi fetocu ama yapılan işlem yok garip diğer aday hakkında iftira atıyorlar,Hüvüvetleri teslim alan kommutanda fetocu bunlar gibi bir sürü fetocu var hapsi personel tarafından biliniyor ama çok kişi söymekten çekiniyor.Sizlerdeki bilgilerle birlikte bu durumu umaarım gündeme getirirsiniz saygılarımla.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;