SİYASET

Tamer Korkmaz : “Sen demokrasiye gelmezsen, demokrasi sana gelir!”

Tarih
24 Mayıs 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Yüz kırk sekiz milletvekilinin dokunulmazlıkları kaldırıldı ya; AB ile ABD “acayip kaygılı!” Dert ettikleri, HDP'li yani Terör Partisi vekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmış olmasıdır. Terörizmin mühendisi Batılı devletler, HDPKK'nın hamisidir. Gladyo kulvarında “vazifeli” elemanlarının üzerine titriyorlar!

*

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, “Dokunulmazlıkların kaldırılması Türkiye'de demokrasinin kalitesini aşındırır” diye konuşmuş!

Türkiye'deki demokrasinin mevcut halinden “kaygılı” olan şu Düzenbaz ABD'nin; Irak ve Afganistan'a nasıl “demokrasi götürdüğünü” unutmamız asla mümkün değil!

Afganistan'da üç buçuk milyon, Irak'ta ise bir milyondan fazla insanı taammüden katleden Amerika Birleşik Devletleri; bu iki ülkeyi “demokrasi götürme” iddiasıyla (parolasıyla) işgal etmişti!

Türkiye'de ne kadar ABD-İsrail Putçusu “etki ajanı” varsa (Doğan Medyası'ndan Paralel Medya'ya kadar) bunların alayı Afganistan'da ve Irak'ta Müslümanların kanlarının dökülmesini canla başla desteklemişlerdi, hatta alkışlamışlardı!

Kandan beslenen Zalim, Gaddar ve Barbar ABD, ne zaman “demokrasi”den söz etse…

Ardından bombalar yağar; masumlar, kadınlar, erkekler, çocuklar, bebekler KASTEN öldürülür!

Müslümanların kanlarını dökmek, ABD'nin başını çektiği Haçlı Siyonist İttifakı'nın derin devlet politikasıdır…

Terörizmin Mühendisi ve Hamisi Batılı Şer Cephesi'nin “demokrasi” anlayışı “Sen demokrasiye gelmezsen, demokrasi sana gelir!” şeklinde formüle edilmiştir!

Peki, bunların “Demokrasiye gelmekten” kastettiği aslında nedir?

Batı'ya “kul, köle” olmaktır! Batılı devletlerin sömürgesi olmayı kabul etmek ve Batı Kulübü'nün taleplerini kusursuzca yerine getirmektir!

Haçlı Siyonist Cephesi'ne direnenlerin üzerine ya bomba yağdırılır ya da Batılı istihbarat teşkilatlarının kontrolündeki sahte bayrak gösteren terör örgütleri “Batı tahakkümüne itiraz eden, karşı koyan” ülkelere/devletlere “bela” olarak harekete geçirilir, mütemadiyen saldırtılır!

*

Demokrasi, Batılı devletler için pek kullanışlı bir illüzyon, bir “göz boyama” vasıtasıdır.

ABD ile AB “demokrasi” konusunda zerre miskal samimi olsalardı; Zalim Diktatör El Sisi'nin Mısır'da Temmuz 2013'te gerçekleştirdiği darbeye karşı çıkarlardı!

Ne mi yaptılar? Darbeci Sisi'yi pamuklara sardılar! Canla başla desteklediler. Kusursuzca desteklemeye devam ediyorlar.

Mesela “Darbenin, Mısır'daki demokrasinin kalitesini sıfırladığından” hiç mi hiç söz etmediler!

Mısır'da sandıktan çıkan Müslüman Kardeşler olduğunda, Cumhurbaşkanı Mursi'yi darbe ile devrilmesi; Sahtekâr Batılı Devletler'in, dahası Haçlı Siyonist İttifakı'nı yöneten Kan İçici Küresel Baronlar'ın zulümle, katliamla, soykırımla, faşizmle eşdeğer “demokrasisine” fevkalade uygundur!

*

Şayet, 17 ve 25 Aralık 2013 tarihli Paralel Darbe Girişimi başarılı olsaydı; ABD ve AB devletleri…

Bağımsız Türkiye'nin “teslim alınması” münasebetiyle; Türkiye'deki demokrasinin “yükselen kalitesine!” akla ziyan övgüler sıralayacaklardı!

Sırası gelmişken, soralım:

Üç yıl evvel “kapalı kapılar ardında” Avrupa Birliği'nin yetkili adamları, Paralel Yapı'ya “17 ve 25 Aralık 2013'ü başarmaları halinde” hangi “cazip vaatlerde” bulunmuşlardı?

*

Dokunulmazlıklarla ilgili oylama, CHP yönetiminin Terör Partisi HDP ile “kan kardeşi” olduğunu, adı geçen iki “parti”nin son dönemde “ne denli kaynaştığını” bir kere daha gösterdi!

Gandi değil Kan'di olduğu ortaya çıkan Kılıçdaroğlu'nun yönettiği CHP, 7 Şubat 2012'den bu yana Paralel Suç, Casusluk ve Terör Örgütü ile “stratejik ortak” durumundadır.

Paralel Yapı ile PKK Terör Örgütü ise 6-8 Ekim 2014'deki Kobani Kalkışması'ndan bu yana “paslaşıyorlar, ortak hareket ediyorlar” hatta “eylem birliği” içerisindeler!

Mister Locaefendi'nin eski Gürcistan İmamı, bir süre önce ekranda “Paralel Yapı ile PKK arasındaki münasebetlerin daha evvelki yıllarda gizli kapaklı olarak başladığını (2005-2006)” ifşa etmiştir!

*

Ezcümle…

ABD ve Avrupa Birliği devletleri; Paralel Yapı, HDPKK ve Kan'di Kemal'in CHP'si ile birlikte Bağımsız Müslüman Türkiye'yi teslim alabilmek, sonlandırabilmek, yok edebilmek için “muhtelif yöntem ve vasıtalarla” kahpece saldırıyorlar!

Haçlı Siyonist İttifakı ile içerideki işbirlikçilerinin işbu saldırısı; Türkiye'yi eskiden olduğu gibi “sömürge devleti ve ülkesi” yapabilmek içindir!

Yenişafak
24 Mayıs 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;