GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Kim, kimin nesi oluyor?

Tarih
06 Eylül 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Joe Biden, casusluk sanığı John Dündar için “Büyük Kahraman” diyordu! Obama’nın Yardımcısı Biden, çekip gitmeden kısa süre öncesinde ağzındaki baklayı da çıkarmıştı. “Ben bir Siyonist’im! Siyonist olmak için mutlaka Yahudi olmak gerekmiyor” demişti.

 

Mister Biden’ın bu ifşaatı Dünya Yahudi Kongresi’nin New York’taki toplantısında yaptığını hatırlıyoruz. Orada kendisine Siyonizm’in Kurucusu “Theodor Herzl Ödülü” takdim edilmişti.

En eski Yahudi organizasyonu olan B’nai B’rith (Kuruluş Tarihi: 1843) dünyadaki bütün Yahudi örgütlerini kontrol eder.

Dünya Yahudi Kongresi’nin de “çatı örgütü” konumundadır.

İki yıl önce vefat eden Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Dünya Yahudi Kongresi ile (dolayısıyla B’nai B’rith ile) irtibatlı olduğu pek bilinmez!

Demirel, Türkiye Büyük Locası’nı 1981-1986 döneminde yönetmiş olan “Büyük Üstad” Şekür Okten ile “Mason İkizi” idi!

Bu ikili 1950’li senelerin tam ortasında mason locasına aynı gün (aynı toplantıda) girmişlerdi. Demirel’in matrikül numarası 48, Okten’in ise 49’du…

O toplantıda sadece bu ikisi masonluğa kayıt yaptırdığı için “Mason İkizi” olmuşlardı!

*

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasında en öndeki cuntacı olan Akın Öztürk ise Tel Aviv’de askeri ataşelik yaptığı dönemde (1996-1998) mason locasına girmiştir.

Akın Öztürk’ün girdiği 73 sayılı “Nur Locası”nın 1985’deki açılışını Şekür Okten ile Jak Kamhi (TESEV’in kurucularından) birlikte yapmışlardır.

Uzun yıllar boyunca CIA’in “maskeli kuruluşları” tarafından fonlanan TESEV (Kuruluş: 1994) ABD-İsrail’in ortak çıkarlarına desteğini sürdürmüştür. TESEV kurulduğunda, İshak Alaton ile Nafiz John Paker ilk yönetim kurulunda görev yaptılar. Nafiz John Paker, TESEV’i on yedi yıl boyunca (2015’e kadar) yönetmiştir!

*

Vaktiyle Fetullah Gülen Locaefendi ile B’nai B’rith arasındaki ilişkiyi sağlayan Alarko Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton’du!

Murat Akan’ın “Kozmik Karargâh” adlı kitabında şu satırlar yazılıdır:

“Alaton, B’nai B’rith Teşkilatı’nın Türkiye’deki 11. Büyük Bölge Locası olan Fakirleri Koruma Derneği’nin resmi uzantısı 500. Yüzyıl Vakfı’nın da başkanıydı. Gülen’i, önce Amerika’daki Yahudi lobilerinin en etkili isimlerinden birisi olan Leon Levy ile tanıştırdı. Leon Levy, ABD’ye göç etmiş Sefarad Yahudisi bir babanın oğluydu. İkinci Dünya Savaşı’nda Amerikan Ordusu’nda askerdi…” (Sayfa: 201, Hayat Yayınları)

Gülen, B’nai B’rith’in bir kolu olan ADL’nin (Anti Defamation League) Başkanı Abraham Foxman ile 1997’de kucaklaştı. Gülen Locaefendi, 1998’de ise Hahambaşı Eliyahu Bakshi Doron ile bir araya geldi.

*

Jak Kamhi, geçen yıl ölen İshak Alaton’ın kankasıydı:

500. Yıl Vakfı’nda başkanlık yapmıştır. Gülen’in Papa ile buluşmasını methedenler arasındadır. (Zaman, 11 Mart 1998)

Fetullah Gülen’in 9 Şubat 1998’de Vatikan’da Papa İkinci Jean Paul ile buluşmasını sağlayan, CIA mensubu bir diplomat olan Morton Abramowitz’dir.

Yahudi Abramowitz, bundan on yıl önce (Ekim 2007’de) İstanbul’u ziyaretinde İshak Alaton’un misafiriydi. Alaton’un evindeki öğle yemeğine katılan üçüncü kişi, ABD’ye iliştirilmiş Paralel Yapı Elemanı Abdülhamit Bilici idi.

“Demokrasi” maskesiyle CIA için faaliyet gösteren, yıllarca TESEV’i de fonlayan National Endowment for Democracy’nin (NED) 2006 yılındaki direktörü ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi Morton Abramowitz’den başkası değildir!

1975’te Kasım Gülek’in aracılığıyla İzmir’de masonluğa giren Fetullah Gülen’i Mayıs 1992’deki ABD ziyaretinde Abramowitz ile buluşturan Gülek’in baldızı Aylin Devrimel Radomisli’dir.

*

Bir zamanlar Paralel Fatih Üniversitesi’nin rektörlüğünü yapmış olan firari FETÖ’cü Şerif Ali Tekalan, 2017’nin ilk ayında North American University’nin rektörlüğüne getirildi…

Derin ABD’nin üzerine titrediği Şerif Ali Tekalan; FETÖ Çatı Davası’nda, KPSS sorularının çalınması davasında, Şike Kumpası davasında sanık durumunda; hakkında tutuklama kararları var.

Amerikan devletinin “çok sevdiği” bu FETÖ firarisinin rektör olduğu üniversiteye “koltuk çıkanlar” arasında bir isim, özellikle dikkat çekiyordu…

Kim mi? Jill Biden!

Yani? Geçen yıl “Siyonist” olduğunu açıklayan ABD’nin eski başkan yardımcısı Joe Biden’ın eşi!

*

1976-1977 döneminde CIA’in direktörü olan Baba George Bush daha sonra bir dönem ABD başkanlığı yaptı. Başkanlığının son aylarında aynen şöyle demişti:

“Ülkemizi Yahudi-Hıristiyan birliğinin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız!” (24 Ağustos 1992)

1996’da cenaze namazı Fetullah Gülen tarafından kıldırılan Kasım Gülek’in Ankara-Bahçelievler semtindeki evinin duvarında asılı olan bir fotoğraf; o dönemde Pentagon’da “Albay” olan Aylin Devrimel Radomisli ile Başkan Baba Bush’u Beyaz Saray’daki bir davette bir arada gösteriyordu…

-Aralarından su sızmıyordu!

Yenişafak
6 Eylül 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;