GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Biraderlerini “kurtarmak” için devredeler!

Tarih
04 Şubat 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz
Birleşmiş Milletler'e bağlı bir mahkeme, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan “Uluslararası Ceza Mahkemesi” yargıcı Aydın Sefa Akay'ın “14 Şubat 2017 tarihine kadar serbest bırakılmasına” hükmetti!


Kararda “Akay'ın diplomatik dokunulmazlığı olduğu ve hapse atılmasının yargı bağımsızlığı ilkesini ihlal ettiği” savunuldu.

İşbu skandal karar; Amerika Birleşik Devletleri'nin kontrolündeki BM'nin mahkemesinde FETÖ'nün nasıl da himaye edildiğini gösteriyor.

“Burkina Faso Dışişleri Bakanı ile ByLock üzerinden görüştüğü” saptanan emekli büyükelçi Aydın Sefa Akay, 21 Eylül 2016'da tutuklanmıştı. Mr. Akay'ın tutuklanma haberi medyada “FETÖ'nün Mason imamı ortaya çıktı” başlığıyla yer almıştı!

*

Yüce Katırcıoğlu'nun “İkinci Yahudi Devleti: İsrail'in Kürt Jeostratejisi” başlıklı kitabının 326. sayfasında şu satırlar yazılıdır:

1980'li yılların sonlarında Ankara'daki Kurtuluş Olgunlaşma Locası'nın sekreterliğini yapan Yahudi kökenli bir masonun, locada toplantı öncesi bir sohbette söyledikleri çok önemli ve öğreticidir:

-Bu intifada, böyle devam edemez!

-İsrailli kardeşlerimiz, nasıl olsa ezip bastıracaklar!

*

Yüce Katırcıoğlu'nun sözünü ettiği kişi, Aydın Sefa Akay'dır!

Mason locasındaki o sohbette Akay'ın bu sözlerini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Şekip Nazım Kantarcı'nın “Tabii ki bastıracaklar!” diyerek desteklediğine yine Yüce Katırcıoğlu şahit olmuştur.

Kantarcı, Aydın Sefa Akay gibi Kurtuluş Olgunlaşma Locası'nın sekreterliğini yapmış bir masondur.

*

Filistin'deki Birinci İntifada; Akay ve Kantarcı'nın “İsrailli Kardeşleri”ne karşı 9 Aralık 1987'de başlamış ve 1993'e kadar sürmüştü. İkinci İntifada ise 2000 ile 2005 seneleri arasındadır.

*

1975 yılında, Kasım Gülek'in vasıtasıyla Mason Locası'na giren Fetullah Gülen Locaefendi de Filistinlilere karşı daima “İsrailli Kardeşleri”nin yanında yer almıştır!

Mister Locaefendi; İsrail'in ve ABD'nin, bir başka deyişle Haçlı Siyonist İttifakı'nın “otoritesine” bağlıdır:

Terör Devleti İsrail komandolarının 31 Mayıs 2010'da gerçekleştirdiği Mavi Marmara Katliamı'ndan dolayı Ankara'yı “kabahatli” bulmuş ve Katil Tel Aviv'e “hak vermişti!”

*

Süleyman Hamit Müftügil'in “Güneydeki sevdiğim ülke” dediği İsrail'in medyası; FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasını candan destekleyenler arasındaydı…

Darbenin başarısızlığa uğramasından dolayı, onlar da ABD ve Avrupa medyasındakiler gibi hayal kırıklığına uğramışlardı.

The Times of Israel gazetesinde Siyonist Alon Goshen-Gottstein; Gülen'e övgüler sıralamış ve “Gülen, İsrail'in varlığına ilişkin daima ilkeli tutum sergiledi. İsrail, Gülen'e çok şey borçludur” demişti!

*

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında en önde konuşlanan ve şu anda tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk, 1996 ile 1998 seneleri arasında TSK'nın Tel Aviv Askeri Ataşesi idi…

Akın Öztürk, İsrail'de vazifeli iken Tel Aviv'deki 73 sayılı Nur Locası'na kayıt yaptırdı ve mason oldu.

Tel Aviv'deki Nur Locası, 6 Haziran 1985 tarihinde “İsrail Büyük Locası”na bağlı olarak kurulmuştur…

O dönemde “Türkiye Büyük Locası”nın “Büyük Üstadı” olan Şekür Okten ile meşhur işadamı Jak Kamhi, Nur Locası'nın açılışını birlikte yapmışlardı.

Jak Kamhi; CIA'e bağlı NED ile “Macar Yahudisi” George Soros'un Açık Toplum Enstitüsü tarafından yıllarca fonlanan TESEV'in kurucuları arasındadır!

TESEV'i on yedi yıl boyunca yönetmiş olan da…

Sabetayist yazar Ilgaz Zorlu'nun “Uzaktan akrabam olur” dediği Nafiz John Paker'dir!

Katil Şimon Peres'in 30 Eylül 2016 tarihinde Batı Kudüs'teki cenaze merasimi ile “aynı gün” Tel Aviv'deki Nur Locası'nda yapılan derin toplantıda…

“Üyemiz Akın Öztürk'ü nasıl olur da hapisten kurtarabiliriz?” sorusuna cevap aranmıştır!

Bu gizli toplantıya; Türkiye'den pek tanınmış ve “İsrail devletince çok takdir edilen!” bir diplomatın da katılmış olması fevkalade dikkat çekicidir!

Pensilvanya'nın Darbeci Askeri ve de Mason Akın Öztürk'ü “cezaevinden kurtarabilmek” gayesiyle; acaba “kimler” hangi “ters manyel açıklamalarla” devrededir?

*

Finalde, iki derin fotoğrafı yan yana getirelim:

-Hava Kuvvetleri'nin eski komutanı Akın Öztürk'ün kodesten “kurtarılabilmesi” için birkaç ay evvel Mason Mahfili'nde karar alınıyor!

-FETÖ'cü Aydın Sefa Akay'ın “serbest bırakılması” için de “Uzaktan Kumandalı” Birleşmiş Milletler'in bir mahkemesi birkaç gün önce skandal bir karara imza atıp Türkiye'den Mason Akay'ın salıverilmesini talep ediyor!

Yenişafak
3 Şubat 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Beyzade

    04 Şubat 2017 15:22
    0 0
    Sinirli diplomat gibi belirgin bir şifre ile yazsan da daha kolay anlaşılsa hocam, dimi ama :)
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;