GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Baronsal Hürriyet’in Almanya’daki kardeşi: Bild!

Tarih
18 Mart 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz
Axel Springer şirketine ait Bild gazetesi, önceki günkü ilk sayfasının üçte ikisini Erdoğan'a saldırıya ayırdı ve şöyle seslendi:


“Demokrat değilsiniz! Burada istenmiyorsunuz!”

Hayır'cılara kucak açan Bild, Evet'çileri Almanya'da istemiyor. Aynen, faşist Alman devleti gibi…

Böylece ne kadar “Demokrat!” olduklarını hepimize gösteriyorlar!

Fevkalade “Demokrat!” Bild; 15 Temmuz 2016'daki FETÖ/NATO/ABD darbe kalkışması başarısızlığa uğradı diye karalar bağlamıştı.

Bild, tepeden tırnağa Derin Almanya'nın gazetesidir:

Alman devleti, Paralel Yapı'nın kaçak savcıları Öz ve Kara ile birlikte NATO'daki FETÖ mensubu 46 subayı da Türkiye'ye iade etmiyor!

***

Bild, PKK terör örgütünün de azılı destekçisidir.

Geçen yılın Kasım ayında, Terör Partisi HDP'nin eş genel başkanları gözaltına alındığında; Yahudi şirketi Axel Springer'in yayınladığı Bild gazetesi “Diktatör Erdoğan, sırada daha ne var?” manşetini atmıştı.

On beş yıl boyunca Bild gazetesini yönetmiş olan Kai Diekmann, 2004'ten beri Baronsal Hürriyet'in de yönetim kurulu üyesidir! Kai, CIA'in kanatları altındaki “Atlantik Brücke” derneğinin yönetim kurulundadır. Almanya'nın Şansölyesi Angela Merkel de bu derin derneğin üyesidir!

Atlantik Brücke'nin binası, Merkel'in evine komşu binadadır.

Angela Merkel, Aydın Doğan isimli şahısın kankasıdır.

Hakkında “cinsel taciz” suçlaması olduğu kısa bir süre evvel ortaya çıkan Diekmann mı; Türkiye'deki Gladyo'nun kaşarlanmış “gazetecisi” Hedonist Ertuğrul'un “enseye tokat” seviyesinde yakın dostudur.

Ertuğrul, Bild'de kendisine açılan köşede “arada bir” yazar: Geçtiğimiz yılki bir yazısında PKK terör örgütünden “Radikal Kürt partisi” diye söz etmişti!

Joseph Alois Ratzinger, Nisan 2005'te Papa seçildiği zaman; Kai Diekmann Bild'de “Biz Papa'yız” manşetini atmıştı.

Kai'nin dostu Ertuğrul, bir söyleşisinde (Mayıs 2015) “ağzındaki baklayı” çıkarmış ve “Bir tek şey istiyorum. Karıma da söyledim. Cenaze törenimi kilisede yapsınlar” demiştir!

***

En başta Almanya ve Hollanda olmak üzere Haçlı Avrupa'da son dönemde zirveye çıkan faşist saldırılar, Bağımsız Türkiye'nin İslami kimliğini hedef alıyor!

Hürriyet'in “can yoldaşı” Bild, Almanya'da gittikçe yaygınlaşan İslam düşmanlığını “besleyen” yayınları itina ile yapan bir gazetedir.

Bild'in yöneticilerinden Nicolaus Fest, üç yıl önceki köşesinde (27 Temmuz 2014) şöyle yazmıştı: “Tanrı'ya inanmıyorum, ancak Hıristiyanlık ya da Yahudilik yahut Budizm beni rahatsız etmiyor. Beni sadece İslam rahatsız ediyor. Üstelik gittikçe artan bir oranda…”

***

Axel Springer şirketinin yayın ilkelerinde “İsrail'in ve ABD'nin menfaatlerinin dünyanın her tarafında korunması” esas alınmıştır!

Bild'in “Kazananlar” sütununda senelerdir “baş tacı” yapılan isimler arasında yer alan Baba Bush, başkanlığının son aylarında (24 Ağustos 1992) şöyle demiştir:

“Ülkemizi, Yahudi-Hıristiyan birliğinin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız!”

1976-77 döneminde CIA'i yönetmiş olan Baba Bush, Moon tarikatına çok özel bir yakınlık göstermiştir. CIA'in kurduğu Moon'un Türkiye'deki ilk temsilciliğini Kasım Gülek yapmıştı. Gülek, Fetullah Gülen'in 1975'te mason locasına girip 'Locaefendi' olmasına aracılık etmişti…

Aynı yıl, Türkiye'de ilk Bilderberg toplantısı (İzmir, Çeşme'de) düzenlenmiştir!

CIA'in himayesindeki Bilderberg toplantıları, David Rockefeller'ın öncülüğünde ilk defa Hollanda'nın küçük bir kasabası olan Oosterbeek'te (Mayıs 1954) başlamıştı:

Derin toplantılar, adını işte bu kasabadaki Bilderberg Oteli'nden almıştır!

***

Axel Springer şirketinin Türkiye'deki ortağı Doğan Holding'tir. Bild gazetesine yönelik son tepkiler üzerine paniğe kapılan “Yurttaş A.Doğan” kendisini savunmak isterken söz konusu şirketle ortaklığını itiraf etmiştir.

Doğan Grubu'ndan yapılan “2007'den bu yana Axel Springer'in şirketlerimizdeki hissesi azılmıştır” şeklindeki açıklama, neticeyi de gerçeği de değiştirmiyor!

Axel Springer'in CEO'su Mathias Döpfner; geçen yıl ZDF'deki programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür ve hakaretler yağdıran Jan Böhmermann'a sahip çıkmıştı: “Böhmermann'ın ettiği küfürlerin aynısını kendisinin de saydığını” söylemişti!

Aynen Ertuğrul ve Kai gibi tüm hücreleriyle ABD ve İsrail'e bağlı olanMathias Döpfner, “Almanya'da çok etkili olan Aspen Enstitüleri'nin, American Academy'nin ve American Jewish Comittee'nin üyesidir.”

***

Axel Springer'in ortakları arasında; İsviçre'de Blick gazetesini çıkaran “Ringier Grubu” da bulunuyor…

Blick, dört gün evvel “Erdoğan'ın diktatörlüğüne Hayır oyu kullanın!” diye Türkçe manşet attı!

Blick gazetesi yöneticilerinin, FETÖ'nün “İsviçre İmamı” ile bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştır!

Bay Aydın Doğan, 24 Eylül 2013 tarihinde yemekte buluştuğu Paralel Hidayet Karaca'ya aynen şöyle demişti:

“Şu anda demokratlığı Hocaefendi temsil ediyor!”


Yenişafak
18 Mart 2017 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;