GÜNCEL

Şeref Oğuz : Biz Menbiç’e girmezsek onlar Hatay’a girecek

Tarih
19 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Şeref Oğuz

Afrin'den askerinizi çekin diyen Avrupa Parlamentosu'na en üst noktadan cevap; "istediğiniz kararı alın, ne zamandan beri Türkiye'ye akıl vermeye başladınız? Mültecide kapıları açsak, kaçacak delik arayacaktınız." Ülkemiz, 62 milyon mültecinin yaşadığı gezegende, tek başına 3,5 milyonuna ev sahipliği yapıyor. Bunu yaparken Batı'nın "mülteci istilâsı" korkularını da gidermiş oluyor. Fakat Avrupa Parlamentosu, başına geleceklerden habersizmiş gibi davranıp Türkiye'yi tehdit edebiliyor.
Bugüne kadar alabildikleri mültecilerin sayısı belli… Aldıklarına nasıl muamele ettikleri de ortada. Öteden beri savunduğumu tez, Güney sınırımızdakikampları Meriç Nehri kıyısına taşısak ve yüzlerce otobüsü hazır etsek, kapıları açsak, acaba Avrupa ne yapardı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi; "kaçacak delik" ararlardı.
Gel gör ki kaçacak delikleri yok.
Kavimler göçü, tarihi şekillendirirken Avrupa'nın bu dalgadan kendini "silahla, orduyla" koruyacağı, yanılgıdan ibarettir. Ancak "tarih değil, hatalar tekerrür eder" kaidesi gereği, AB böylesine sorumsuz ve tehlikeli laflar edebiliyor.
Bu, onların derdi… Bizi ilgilendiren, Barışa koridor açmak ve son teröristi etkisiz hale getirmek için başlattığımız Zeytin Dalı harekâtının, "gitmesi gereken yere kadar uzanması" sorumluluğudur.
Biz bunu sadece ülkemiz bekası için değil, terör yuvalarını temizleyerekulusların güvenliği için yapıyoruz.
Kaldı ki bizler bugün Afrinyarın Menbiç, devamında Irak sınırına dek Fırat'ın doğusuna kadar teröristleri temizlemek için yola çıktık. Tıpkı pistte kalkış hızına ulaşmış uçağın "geri dönülecek noktayı geçmesi" gibi artık duramayız.
Zira biz durursak terör kazanacak ve biz Menbiç'e girmez isek PKKPYD- ABD terör ittifakı, Hatay'a girecektir. Afrin'i büyük ölçüde çözdük.
Menbiç ise terörist kaynıyor ve 5 bin TIR Amerikan silahıyla orada yuvalanmış durumdular.
Bize düşen, tıpkı Afrin'deki kardeşlerimizi terörist belasından kurtarmak gibi, Menbiç'teki kardeşlerimize biran önce ulaşmak ve onları güvenceye almak. Aksi halde Avrupa Parlamentosunun hezeyanını ciddiye alsak, bu şer ittifakı, 5 bin TIR silahıyla cennet vatana Hatay üzerinden girecektir.

Sabah
19 mart 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver 3

    20 Mart 2018 14:30
    0 0
    15 temmuzda 20.00 ingiliz askerinin kıbrısta aportta beklediği,güney doğu sınırı boyunca askermizin geri çekildiğinin yanı sıra 12-13-14 temmuz günleri ırak ve suriyeye işgal güçleri ve muhimmat indirildiği,bulgar sınırına ABD askerinin geldiğini, ermenistan askerinin alarmda olduğunu,yunanların da zaten 15 temmuzu uykusuz beklediğini inşallah bilirsiniz.unutmadan bu 20.000 ingiliz güney sahilindeki ingiliz vatandaşlarını korumak için gelecekti. ve de snra çıkmıyacaktı
  • hursit dilaver 2

    20 Mart 2018 14:25
    0 0
    bu devşirilmiş hain sürüsü ,asla durmaz ve batının istediği o kurt koridoru, istanbulun NATOya devri, ermenistana, yunanlılara,doğuda da PKKya koridor ve toprak işini bunlar taa 1977de guadelup zirvesinde planlandı.sonra da condelazza ablamızın devrinde güncellendi. bahane de ikiz kuleler oldu.BAKIN 1990DAN BERİ AKAN İSLAM KANI KİMİN UMURUNDA.AMA TC İŞE GİRİNCE HEMEN SİVİL ÖLÜMLERİ FALAN.. sakın kanmayın bunlara
  • hursit dilaver

    20 Mart 2018 14:21
    0 0
    içimizdeki ingiliz müfredatıyla devşirilmiş hainler sürüsünün umurunda mı hatayın verilmesi. asla. bakın bu devşirmelerin çatı kuruluşları bilr şu afrin için tek laf etmediler.ne zeytin dali ne frat kalkanı onların istemediği şeyler. ve NATO-BATI-ABD ve DEVLET-İ FEHİMANELERİ olan ingilizlerin çizdiği rotanın dışına çıkamazlar. mesela bizim laikliğin kurucusu ingilizler diye ,ikide bir laiklik derler ama ülkenin savaşı,afrini falan umurlarında olmaz
  • Halil

    19 Mart 2018 14:21
    0 0
    Baskın basanındır. Tanıdığımız kendi coğrafyamızda savunmaya çekilimek karşımızdaki illegal güçleri cesaretlendirir ve pahası ağır olur. En iyisi taarruz halinde olmak.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;