GÜNCEL

Serdar Turgut : SÖZCÜ, HALK TV'YE KARŞI

Tarih
28 Ocak 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Serdar Turgut

ZATEN bunun olacağının işaretleri uzun süredir gelmekteydi. Dikkatle bakan gözlerin kaçırmayacağı netlikteydi dipten dibe bir şeylerin kaynamakta olduğu. Ama bence dün Sözcü Gazetesi’nde kılıçlar tam anlamıyla çekildi Halk TV’ye karşı.

Yılmaz Özdil’in yazısından şu alıntıya bir bakar mısınız:

“Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atan milletvekilini bizzat parlatan, pohpohlayan... Sonra da bu utanmazlık hiç konuşulmasın, öğrenilmesin, sorgulanmasın diye üstünü örtmeye çalışan... Goygoycu Halk TV gibi davranacağımızı mı sanıyorsunuz...”

Yazı şöyle bitiyor (Kılıçdaroğlu’nu kastederek): “Açıkla guguk kuşu... Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atan yeni CHP milletvekili kim?”

Ben Özdil gibi CHP içindeki fraksiyonlar arası kavgada taraf değilim, ama merak da ediyorum bu kişiyi. Ama aynı zamanda ulusalcı cephe içindeki bu büyük bölünmenin nasıl sonuçlanacağını da merak ediyorum. Bence kan döktürecek kadar büyük ve sert bir savaş başlamış durumda.

Habertürk
28 Ocak 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Taruk_Akun

    29 Ocak 2016 09:10
    0 0
    Mitinglerde türk bayrağının üstüne oturan seçmenin millet vekili Atatürk resmini çöpe atmış ne olur ? Hem Atatürk resmide büstüde Kur-an ayeti değilya eskiyince çöpe gidiyor. Dur şunun ağzını yüzünü dağıtayımda tanınmaz hale gelsinde öyle atalıp çöpe sonra topa tutarlar mı diyecekti ???
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;