GÜNCEL

Nurettin Veren : FETÖ’nün gizli, en büyük kurmay heyetini açıklıyorum!!!

Tarih
11 Kasım 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Nurettin Veren
Adil Öksüz meselesi, medyayı 3 ay meşgul etti ve hâlâ hiçbir netice alınamadı. Arkasından Kemal Batmaz ekranlara çıktı, anlaşıldı ki, üç aydır cezaevinde tutuklu imiş. Ama darbe günü, Kazan Akıncı Üssü’nde olduğu görüntülerinden daha sonra anlaşıldı. 

Bütün bunlar işimizin çok ağır aksak yürüdüğünü ve elimizin altında bulunan yakalanmış olan, Fetö mensuplarının en önemlilerinin tespit edilmesi bile, bir hayli zaman alacağını göstermektedir. Daha bu hadisenin arkasından, 20 tane Adil Öksüz ve Kemal Batmaz gibi isimlerin çıkacağından hiç şüpheniz olmasın. 

Bütün terör örgütlerinin esas yönetici bir kadrosu olduğu gibi, Fetö’de de esas yönetici kadrolarının, Dünyanın değişik yerlerinde, büyük imamlar olarak gezen, dolaşan, 200 civarında önemli örgüt elemanlarının tespit edilmesi, onların takibi ve yakalanması, Adil Öksüz’den çok daha önemlidir. 

Aldığı talimatı yerine getiren, Adil Öksüz ve Kemal Batmaz gibi isimler, sadece tetikçi ve kurye olarak görev yaparlar. Bu hususta işaret ettiğim ve daha önce önemli isimleri ve resimleri ilgili birimlere vermiştim. 

Daha önceki bir köşe yazımda ise,darbeden bir gün önce, Adil Öksüz’ün,(örgütün en önemlielemanlarından birisi olan, Abdülkadir Akşit’in evinde tanrı misafiri olduğu söylenmişti, fakat gözlerden kaçmış ve unutulmuştu) Adil Öksüz’ü evinde misafir etmişti. 

Ben de bunun o binaya ve çevreye ait güvenlik kameralarından araştırılmasını,darbeden çok öncede, toplantılarının ve buluşmalarının bu evde yapılıp, yapılmadığının, araştırılması gerektiğini yazmıştım. 

EVET KİMDİR BU ABDÜLKADİR AKŞİT? 

Abdülkadir Akşit’in Kazan Üssüne yakın evinde, bu işle ilgili olarak Adil Öksüz’ü 14 Temmuz gecesi misafir etmiş olması tesadüf değildir, büyük bir planın parçasıdır. Vermiş olduğum bu bilgiler doğrultusunda, araştırmalar yapılırsa, ayak izleri takip edilirse, işler çorap söküğü gibi, gidip Fetö’ye direkt bağlantısı çıkacaktır.  

Daha önce verdiğim tüm bilgi ve belge dışında, elimde bir yaptırım gücü ve araştırma yetkisi olmadığı için, yetkililere bir türlü ulaşma şansım olamadı. İşler kopuk kopuk kalmakta ve neticeye maalesef karınca adımlarıyla yürüyerek gidilmektedir. 

SUAT YILDIRIM, İBRAHİM ERKUL, ERDOĞAN TÜZÜN, FİKRET SÖNMEZ, MELİH NURAL, MEVLÜT SAYGIN, ŞERİF ALİ TEKALAN, HARUN TOKAK, RECEP UZUNALLI, NECDET İÇEL, ALİ KATIRCIOĞLU… İşte bu vermiş olduğum isimlerin içerisinde, bu ekibe bağlı isimdir ABDÜLKADİR AKŞİT. 

Ayrıca Bank Asya’nın yönetim kurulu başkanı, TAHSİN TEKOĞLU ve Bank Asya genel müdürü olan, ÜNAL KABACA, büyük işadamlarından, Asya Bank’ın 200’e yakın kurucu ve yönetici kadroları üzerinde durulması ve araştırılması gerekirken, bütün meseleyi aynen tetikçi durumunda olan, Adil Öksüz ve Kemal Batmaz’a yöneltmek ve onunla meşgul olmak, çok doğru olmayan bir metottur. 

Bu saydığım isimler çok önemli isimlerdir. Elimde bunlara ait bilgi belge ve fotoğraflar da mevcuttur.  

BEN ŞİMDİ HAYRETLE VE DEHŞETLE, BU ARAŞTIRMA VE SORUŞTURMA KOMİSYONUNUN, NİÇİN YUKARIDA VERMİŞ OLDUĞUM ÖRGÜT ELEMANLARININ, ARAŞTIRILIP PEŞİNE DÜŞÜLMEDİĞİNİ, TÜRKİYE İÇERİSİNDE BULUNAN VE HİÇBİR BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ SORGULAYARAK, NE ELDE ETMEK İSTEDİKLERİNİ ANLAYAMIYORUM. 

Bu darbe komisyonu neyi araştırıyor, darbeyi yapan belli, darbeye karşı alınacak tavır belli iken ve darbeyi organize edenlerin peşine düşülmesi gerekir. Bu da siyasilerin yapabileceği bir iş değildir. Ben geçen günkü köşe yazımda, darbe soruşturma komisyonu, niçin Nurettin Veren’i soruşturmaktan ve karşısına alıp konuşmaktan çekiniyor diye köşemde yazmıştım. SİZ DE BUNU MERAK ETMİYOR MUSUNUZ! 



YeniAkit
11 Kasım 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Monders

    11 Kasım 2016 19:01
    4 1
    Bu adam zamanında dinlenseydi ülke 15 Temmuz gibi bir felaketi hiç yaşamayacaktı. Hala kendisini dinlememekte ısrar edilmesini anlamıyorum. Sayın Nurettin VEREN en yüksek perdeden ve içeriden muhalif ses vermiş bu gün olacakları yıllar öncesinden duyurmuş, herkesi uyarmış ilk kişidir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;