GÜNCEL

Nedim Şener : Rakamlarla FETÖ tehlikesi

Tarih
30 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli Kara Harp Okulu’ndaki Ant İçme Töreni’nde, FETÖ’nün askeri okullardaki yapılanması için, “....Hamdolsun, şu an itibarıyla bu tehlike tamamen ortadan kaldırılmıştır.”dedi. Ben de, asıl tehlikenin bu tür sözler olduğunu yazmıştım. Milli Savunma Bakanlığı’ndan bir açıklama geldi.

Bakan’ın sözlerinin medya tarafından yanlış anlaşıldığı, FETÖ’nün askeri okullarda tehlike olmaktan çıkartıldığına vurgu yaptığı bildirildi.

Açıklamada, Bakan Canikli’nin, “Askeri okullarda öğretim elemanları kadrosu ve öğrenci alım sisteminin yeniden yapılandırıldığı, bu nedenle askeri okullardaki FETÖ yapılanmaları temizlendi ama TSK'daki FETÖ temizliği devam ediyor, daha uzun bir süre de devam edecek gibi gözüküyor.” sözlerine dikkat çekilerek mücadelenin süreceği bildirdi.

Bu açıklamaya 15 Temmuz’da FETÖ darbe girişimine canıyla direnmiş Türk halkı adına memnun olduğumu söylemek isterim. Yeter ki bu kararlılık devam etsin, ben açıklamayı yanlış anlamış olmayı kabul ederim.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali Haydar

    01 Nisan 2018 21:52
    0 0
    2030'a kadar batmazsak daha batmayiz. TSK Emir komuta kademesindeki Feto orani %80'den asagi degildir. Bu da, cok buyuk bir acik demek. yeni mezun tegmenler kademeleri doldurana kadar, 70. hatta 75 yasinda Albay, General olacak demektir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;