SİYASET

Nedim Şener : FETÖ ile mücadele stratejiniz ne?

Tarih
09 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
Terör örgütü PKK ilk saldırısını 17 Ağustos 1984’te Eruh’ta gerçekleştirdiğinde dönemin Başbakanı Turgut Özal, “Üç, beş çapulcunun marifeti!” demişti.

Bu söz bir tutum haline dönüştü ve hafife alınan terör örgütü bugün küresel güçlerin, Amerika Birleşik Devletleri’nin, bazı Avrupa Birliği ülkelerinin hatta Rusya’nın desteği ile Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit edecek noktaya geldi. Yüz milyarlarca lira maddi kayıp ve binlerce şehit, masum sivilin, kadın ve çocuğun ölümüne sebep oldu. Hala Irak ve Suriye topraklarında ABD’nin de desteğiyle ülkemizin topraklarında katliamlarına devam ediyor. Çıkardığı yayın organları, medyasıyla, kontrol ettiği derneklerle kara propagandasını sürdürüyor.

Şimdi aynı tehlike Fethullahçı Terör Örgütü ile ilgili mücadelede söz konusu. Fethullahçı Terör Örgütü ise yine Amerika ve Avrupa Birliği ülkeleri tarafından destekleniyor, korunup, kollanıyor. Tıpkı PKK gibi Türkiye’ye karşı açıkça kullanılıyor. Yurt içinde ise zaman zaman gereksiz bir abartı, zaman zaman hafife alma göze çarpıyor. Her ikisi de tehlikeli. Özellikle 24 Haziran seçimlerine doğru giderken kampanyalarda FETÖ suçlaması ilk sırayı alıyor. Herkes birbirini FETÖ’cülük, FETÖ kontrolünde hareket etmekle suçluyor.

FETÖ elebaşı ne olacak? 

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ziya

    16 Mayıs 2018 21:25
    0 0
    Fetöyle mücadele beceriksiz, adaletsiz ve göstermelik yani. Allah bilir erdoğan cı kesilen bir sürü fetöcü vardır. Strateji gereği şimdi hepsi sıkı erdoğancıdır
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;