GÜNCEL

Nedim Şener : Bu sese kulak verin

Tarih
14 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener

2007 yılında Polis Okulu’ndan mezun oldu. İki yıl Ankara’da Çevik Kuvvet’te görev yaptı. Ardından mecburi görev için 2009’da Anadolu’da bir kentte görevlendirildi.

Orada da Çevik Kuvvet bölümünden sonra Asayiş bölümünde çalıştı. Amirleri ısrarla “Birim mutemedi” olmasını istediler. Önce istemese de sonradan kabul etti.

15 Temmuz darbe girişimine kadar da burada çalıştı. “Birim mutemedi” olarak çalıştığı dönemde amirleri ve bazı meslektaşları kullandıkları Emniyet Müdürlüğü’ne ait wifi hattının yeterli olmadığını belirtip, bir tane daha almak istediklerini söylediler.

Aralarında topladıkları parayla da bir wifi hattı aldılar. Emniyetin hattı dışında başka bir wifi hattı olduğu için yeni hattın kaydı onun adına yapıldı. Wifi onun adına kayıtlı olduğu için cinsel içerikli sitelere girilmemesi için filtre de koydurdu.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden birkaç gün sonra açığa alındığını öğrenince neye uğradığını şaşırdı. Anlattığına göre ne FETÖ ile ne de darbe girişimiyle ilgisi vardı.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Zamir

    15 Mayıs 2018 21:01
    1 0
    Olayla en ufak bir şekilde ilişkilendirilen masum insanlar hemen dersdest ediliyor. En ağır cezayla cezalandırılıyor. Ama fetönün çekirdeğinden gelen insanlar hala görevleri başında. Milleti enayi yerine koyanlar milletin o kadar da enayi olmadığını anlayacaklar yakında galiba. Adaletsizlik çok fazla. Trajikkomik olaylar oluyor. Ama bazı sesler hala davudi çıkıyor. Yazık
  • Okur

    14 Mayıs 2018 19:57
    0 0
    Resmi bir kurumda çalışan bir devlet görevlisinin ,kendi adına bir iletişim aracını resmi olarak kullanamayacağını biliyor olması gerekir(.Yazının devamını göremedim.) Ya saf ya yalancı.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;