GÜNCEL

Nagehan Alçı : Bu açıklamaların arkasında kim var

Tarih
01 Nisan 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nagehan Alçı

KOSOVA’da MİT’in gerçekleştirdiği başarılı FETÖ operasyonunun ardından çok ilginç gelişmeler yaşandı. Başbakan Ramuş Haradinay, kendisine bu operasyonun bilgisini vermediğini söyleyerek İçişleri Bakanı Flamur Sefajve İstihbarat Ajansı Müdürü Driton Gashi’yi görevden aldı. Cumhurbaşkanı Haşim Taci de gözaltılardan haberinin olmadığını açıkladı. Peki bunlar ne anlama geliyor?

Benim analizim şöyle: Türkiye’nin büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği operasyon, büyük olasılıkla ABD’yi rahatsız etti. Kosova, ABD’ye çok yakın bir ülkedir. 1999’da ABD’nin liderliğinde gerçekleşen NATO operasyonu nedeniyle Kosovalı Arnavutlar, Amerikalıları kendilerini Sırp zulmünden kurtardılar diye çok sever.

Başbakan ve cumhurbaşkanının bu operasyona yönelik açıklamaları, bana bu işte ABD parmağı olduğunu düşündürtüyor. Operasyondan memnun olmayan, Fethullah Gülen’i ve örgütü koruyan Washington, Kosova’ya bu memnuniyetsizliğini iletmiş, Kosova yönetimi de “Bu işle ilgimiz yok”demek için kelle almış olabilir.

Habertürk
1 Nisan 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    02 Nisan 2018 00:33
    0 0
    bunlar bir huruç hareketi yaparlarsa (dış destekle). anında ülkeyi teslim alırlar. hala byloctu, şuydu buydu ama hala hala devredeler.BİR ISYAN TARZINDA MAUPSTAKİ HAİNLER NE OLACAK. BUNLARIN O ANDA KARŞILANMASI VE İŞİN BİTİRİLMESİ NASIL OLACAK,PLANINIZ VAR MI. yoksa bir gideceğiz,unutmayın. AMA MAPUSTAN ÇIKMADAN ETKİSİZ EDİLME DÜŞÜNÜLÜYOR MU. önemlidir efendim. dikkate alınız lütfen
  • hursit dilaver

    02 Nisan 2018 00:27
    0 0
    nagehanın şu zaman yazar ekrem dumanlının youtubdaki konuşmasını ve tehditlerini duit ediydunuz mu. adam resmen türkiyeyi,istihbaratı ve tayyip beyi tehdi ediyor be..BU KONUDA RUS AJANLARINDAN YARDIM ALIN DİYCEM AMA SON OLAYLARLA O DA YATTI TABİ.KİMDİ O FETÖ BİTTİ DİYEN ASLAN PARÇALARI. 2 NESİL DEVAM EDECEKTİR. UNUTMAYIN 2 NESİL.sizin aklınıza kalırsa 6 ay sonra aynı ekip ÇAR NIKOLANkkatIN VE AİLESİNİN BAŞINA GELENİ GETİRECEKLERDİR.dikkat edin
  • Suat

    01 Nisan 2018 20:40
    1 0
    Uzağa girmeye gerek yok, olay basit. Belli ki, mit, kaçırma eylemini, Kosova istihbaratına yerleştirdiği elemanlarıyla beraber tatbik etmiş.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;