SİYASET

Murat Kelkitlioğlu : Yenikapı final değil başlangıç

Tarih
09 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu

15 Temmuz’dan bu yana bu millet her gün bir özgürlük destanı yazdı. Dün Yenikapı'ya akın eden milyonlar “Demokrasi ve Şehitler Mitingi"yle bu destanı hakkıyla taçlandırdı.

Artık Türk tarihinin bir başka akacağı kesin!

Eminiz ki milletin bu duruşu dünya özgürlükler ve demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak. Tanklara, F-16’lara, kurşunlara karşı çıplak ellerle direnen halkın elde ettiği zafer, Fransız Devrimi, Turuncu Devrim ya da yakın tarihteki Arap Baharı diye adlandırılan halk hareketlerinin hepsinin üzerindedir.

Hakkını verelim ki bu alçak kalkışmaya karşı direnişin iki önemli aktör var... Biri milletin kıskanılası bir aşkla bağla olduğu Sayın Cumhurbaşkanı, diğeri milletin kendisi... Ve tabi 240 şehidimiz... Bugünden sonra milletin her ferdi, o şehitlerimizin hatrına vatanına, bayrağına, devletine daha sıkı sıkıya sarılmalı, her an bu ülkenin birliğine yönelik yeni saldırılara karşı teyakkuzda olmalıdır.

Dünkü Yenikapı'daki dev buluşmaya dönecek olursak... Hiçbir ayrım gözetmeksizin sadece Türk bayraklarıyla iktidarın, muhalefet liderlerinin Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir arada olması çok önemliydi.

Yenikapı Mitingi’nde 79 milyon dünyaya "Türk Milleti’nin bileğini hiçbir hainlik, hiçbir kahpelik asla bükemez" mesajını verdi. Eminim tüm dünya, bugünden sonra Yenikapı’da tek yürek olan Türkiye’nin önünde saygı ile eğilecektir...

O alandaki milyonlar sadece dünyaya mesaj vermekle yetinmemiş, aynı zamanda yıllardır özlemini kurduğumuz Yeni Türkiye'nin kapısını sonuna kadar aralamıştır. Millet bu dev buluşmayla final değil yepyeni bir başlangıca imza attı; Tam bağımsız Türkiye’nin başlangıcına... 


Akşam
9 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;