GÜNCEL

Murat Kelkitlioğlu : Kılıçdaroğlu’nu sokağa çıkaramadılar

Tarih
14 Ekim 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu
 'Tanka selam, VIP’den devam’ yazımı hatırlarsınız... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 15 Temmuz işgal girişimi gecesi neler yaptığını yazmıştım!

O geceyi Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun evinde geçirdiğini açıklayan Kılıçdaroğlu ile partililer arasında geçen diyaloglar, VIP’den kaçış planı kadar ilginç.

Evde yaşananlara döneceğiz…

Önce tabloyu hatırlayalım;

Başbakan Binali Yıldırım, girişimin ‘FETÖ kalkışması’ olduğunu açıklamış, Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyonlardan milleti sokağa davet ederek, ülkeyi vatan hainlerine teslim etmeme çağrısı yapmış. Anlayacağınız olayın, daha önceki örneklerde olduğu gibi askeri bir darbe değil, FETÖ’cü üniformalı teröristlerin ülkeyi işgal girişimi olduğu artık çok net.

Yani CHP liderinin de tepki göstermemesi, tavır koymaması için herhangi bir neden yok!

Peki ne yapıyor Kılıçdaroğlu?

Partililerin yardımıyla Atatürk Havalimanı VIP salonundan kaçarcasına çıkarak, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’nun evine gidiyor.

Gelelim evde yaşananlara!

Dediğim gibi, artık her şey ortada. FETÖ’cü hainlerin ülkeyi işgal etmeye çalıştıklarını sağır sultan bile duymuş! Belediye Başkanı Kerimoğlu’nun evinde Kılıçdaroğlu’nun etrafında toplanan bazı isimler, CHP liderine, günün sokağa çıkma günü olduğunu, birkaç bin partiliye çağrı yaparak, sokağa çıkılması gerektiğini anlatmaya çalışıyor. Hatta bazıları, Kılıçdaroğlu’nun sokakta tankın üzerine çıkarak, halka seslenmesinin çok önemli olduğunu söylüyor.

Tam o sırada başka bir isim, “Sayın genel başkanım, topladığımız partililerimizle birlikte, İstanbul’a gelmek üzere olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Devlet Konuk Evi’nde karşılamaya gidelim” önerisinde bulunuyor.

Ancak, bütün bu çabalar boşa gidiyor! Kılıçdaroğlu topu çevirdikçe çeviriyor ve hiçbir telkin onu sokağa çıkmaya ikna edemiyor! 

Akşam
14 Ekim 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • murat

    15 Ekim 2016 17:43
    0 1
    Kılıçtaroğlu bu milletin yüz karasıdır.
  • Aydın

    15 Ekim 2016 00:58
    0 0
    Halk Kılıçdaroğlu nu izliyor kime hiMet ettigini faturasini sandıkta ödeyecek bu bir gerçek
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;