SİYASET

Murat Kelkitlioğlu : İnce’ye talimatı kim veriyor?

Tarih
13 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu

Türkiye, 24 Temmuz 2015’te PKK’ya yönelik başlayan operasyonlarla terörle mücadelede yeni bir konsept belirledi; terör tehdidini inlerinde bertaraf etmek!

O konseptin gereği olarak önce hendek terörünün üzerine kararlılıkla gidildi, binlerce terörist etkisiz hale getirilirken hainlerin özerklik hayali o kazdıkları çukurlara gömüldü.

Ardından hemen sınırımızın dibindeki DEAŞ tehdidine karşı ‘Fırat Kalkanı’ harekatı başlatıldı. Cerablus’tan El Bab’a kadar çok geniş bir alan özgürleştirildi, bugün o topraklar gerçek sahiplerinin...

Ve Zeytin Dalı Harekâtı... Sırtını ABD’ye dayamış eli kanlı bir örgüte karşı yürütülen destansı mücadeleyle güney sınırımızın büyük bölümü güvenli hale getirildi.

Münbiç mutabakatı, ardından Kandil ve Sincar’a yönelik gösterilen kararlılık bu konseptin ve kararlılığın gereği...

Peki millet, siyasi irade ve ordu birlikteliğiyle terörle mücadele konusunda bu kazanımlar elde edilirken muhalefet nerede durdu?

CHP’liler hendek operasyonlarını ‘devlet terörü’ olarak tanımlayan raporlar hazırladı.

Fırat Kalkanı’na karşı çıkıldı, “Afrin’de ne işimiz var, girmeyin acı sonuçları olur” uyarıları dillendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün, “Bunlara kalsa Allah göstermesin güney bölgelerimizin bir kısmı işgal tehdidiyle karşı karşıya kalabilirdi” sözleriyle muhalefetin bu tutumunun Türkiye için ne kadar kritik olduğunun bir kez daha altını çizdi!

Eee bugün...

Devletin en yüksek mevkisine talip olan Muharrem İnce ne diyor! “Kandil’e İran’ın, ABD’nin izni olmadan giremezler. Göreceksiniz Kandil’e operasyon yapamayacaklar.”

Hale bakın... Sanki bir başka ülkeden bahsediyor, sanki Ekim 2017’den beri Irak’ın kuzeyini adım adım temizleyen yiğitler başka bir devletin askeri...

Yani Kandil’e gidip, terör yuvalarını dağıtsak yıkılıp, kalacak. Ya da operasyon yarım kalsa zil takıp oynayacak!

Zaten, canlı yayında “apolet açıklamanız askerin moralini bozuyor” diyen sunucuya, “Benim moralim ne olacak? Benim moralim yok mu?” diyen bir adamdan fazlasını beklememek lazım.

Burada asıl kritik soru Bay Muharrem’e bunları kimlerin söylettiği! Belki çok yakında bunun da cevabını öğreniriz.

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • deli fisek

    13 Haziran 2018 15:32
    2 0
    Zaman 24' u gosterdiginde ozel ucaklar KABAGA, talimat gonderenler FAREYE donusecek. PARAZITLER susacak, vatandas da rahat bir nefes alacak. Cakma prens ve prenses de haddini ve yerini ogrenecek.
  • Tespit

    13 Haziran 2018 15:13
    1 0
    Kuantumcu yarı kararlı pornografik izotop, bira ile abdestlenmiş abaza muharrem...
  • hursit dilaver

    13 Haziran 2018 14:36
    1 0
    murat bu işi bilmiyor.DEVLET-İ FEHİMANE EGİTİMİ,KÜLTÜRÜ VE DİGER PEK ÇOK HUSUSTA ONUN SİSTEMİ İLE YETİŞTİRİLMİŞ İNSANLAR her zaman o velinimet devlete bakarlar. eskiden beri böyle değil miydi. daha yeni yeni bu tayyip erdoğan inadıyla kendi kafamıza göre takılıyoruz. ama bunu bir CHPli anlamaz. ONLAR 1930LARI AŞAMAZLAR. biri ikisi değil hepsi öyledir.TAYYİP BEYİN DIŞ POLİTİKADA YAPTIKLARI BUNLARA TAKLA ATTIRIP SAÇ BAŞ YOLDURUR TABİ.AFRİN MÜMBİÇ, EL BAB,KANDİL.. DELİRMİŞ BU ADAM DİYORLAR.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;